================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η ημέρα Ενσυναίσθησης, Συμπόνιας και Φιλίας πραγματοποιήθηκε και στο Βόλο

⍆Η ημέρα Ενσυναίσθησης, Συμπόνιας και Φιλίας πραγματοποιήθηκε και στο Βόλο την προπαραμονή Χριστουγέννων...
Η ιδέα του Στ. Πλουμιστού να προσφέρουμε σε συνανθρώπους ΔΩΡΕΑΝ συνεδρίες εμψύχωσης και ψυχολογικής υποστήριξης έγινε πραγματικότητα και με την πολύτιμη παρουσία της έγκριτης ψυχολόγου Μαρίας Τόπα.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τον σεβασμό που δείξατε προς τον εαυτό σας.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη την διεύθυνση του Xenia Volos και την WIND (Δημητριάδος 84).

Η αναζήτηση της καλής ζωής είναι αναμφισβήτητα αναφαίρετο δικαίωμα όλων, αρκεί να κάνει ο καθένας μας τις σωστές επιλογές, χρησιμοποιώντας το δώρο του δημιουργού, την νόηση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν διάθεση να αλλάξουν τη ζωή τους αλλά δεν τολμούν, απευθύνονται πλέον σ΄έναν καθοδηγητή ζωής για τις ανθρώπινες, τις επαγγελματικές, τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τις μεταφυσικές τους αναζητήσεις για το σύμπαν και την προσωπική τους ενέργεια. Όλα αυτά όμως είναι συνιστώσες του ίδιου θέματος δηλαδή της σχέσης μας με τον εαυτό μας.

Όμως ο σύγχρονος άνθρωπος νιώθει μπερδεμένος, φορτισμένος απ΄τα προβλήματα της καθημερινότητας, κουρασμένος απ΄την κρίση και σε πολλές περιπτώσεις οικονομικά εξαντλημένος για μια προσωπική καθοδήγηση που θα τον οδηγούσε στην προσωπική επιτυχία.

Θέλοντας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που βιώνουν σε αυτή την χρονική στιγμή προσωπικές δυσκολίες, μπλοκάροντας την προσωπική τους εξέλιξη, εμπνεύστηκα την Ημέρα Ενσυναίσθησης, Συμπόνιας και Φιλίας με Δωρεάν συνεδρίες υποστήριξης & καθοδήγησης σε όλη την Ελλάδα, μέσα από την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε εντελώς δωρεάν μαζι μου και να βρείτε μαζί την λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Προσκεκλημένη μου στο Βόλο ήταν η ψυχολόγος Μαρία Τόπα η οποία πρόσφερε και εκείνη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την υποστήριξη της σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Και οι δυο κάναμε κοινή ομιλία, με θέμα: Θετική σκέψη, ωφέλιμη ζωή.


Ο Στ. Πλουμιστός
είναι ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (άνθρωπος του πνεύματος και της ενέργειας για την προσωπική σου θωράκιση) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο κι ελάτε να με επισκεφθείτε Δωρεάν στην Ημέρα Ενσυναίσθησης, Συμπόνιας και Φιλίας με Δωρεάν συνεδρίες υποστήριξης & καθοδήγησης, για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Βιογραφικό Στ. Πλουμιστού: www.globalattract.gr

Η Μαρία Τόπα
είναι ψυχολόγος και τα τελευταία 20 χρόνια περίπου εξασκεί το επάγγελμα της ψυχολόγου στο Βόλο και γενικότερα στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Παράλληλα με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία έχει εργαστεί σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς , όπως το Πανεπιστήμιο, το Υπουργείο Εσωτερικών (Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων – ΓΓΙΦ), το Δήμο Βόλου, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και υπήρξε η εμπνεύστρια, αλλά και η Διοικητικά και Επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής Στήριξης και Ενημέρωσης Βόλου – ΚεΣυΣΕ.

Εκτός από το επάγγελμα του ψυχολόγου ασχολείται και με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών σε ηλεκτρονική εφημερίδα και σε τοπικό κανάλι.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Η ημέρα Ενσυναίσθησης, Συμπόνιας και Φιλίας πραγματοποιήθηκε και στο Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 10:31 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.