Στ. Πλουμιστός: Η απουσία της αγάπης καταστρέφει την αύρα σας

Στ. Πλουμιστός: Η απουσία της αγάπης καταστρέφει την αύρα σας

⍆Η απουσία της αγάπης είναι η παρουσία του θυμού, του φόβου, του μίσους,... της ζήλιας, της εκδίκησης, της προδοσίας...
Πώς φεύγει η ουσία της αγάπης απ’ τα σώματα

Κάθε φορά που σκέφτεστε με μίσος, μιλάτε με μίσος, δράτε με μίσος, καταστρέφετε την αύρα σας.

Αν στο μέλλον σας βάλουν μπροστά από εκείνα τα μεγάλα μηχανήματα, τα οποία πρόκειται να έρθουν, αμέσως οι επιστήμονες θα πουν ότι υπάρχει ένα σημείο στο νοητικό σώμα σας που εκφυλίζεται, και πηγαίνει προς τον καρκίνο. Όλες οι ασθένειες ξεκινούν από τις υψηλότερες σφαίρες, γιατί όταν η αγάπη εξατμίζεται, το σκοτάδι έρχεται. Δεν υπάρχει κενό μέσα σας. Όταν η αγάπη έρχεται, το μίσος φεύγει.

Η απουσία της αγάπης είναι η παρουσία του θυμού, του φόβου, του μίσους, της ζήλιας, της εκδίκησης, της προδοσίας, της συκοφαντίας, της ματαιοδοξίας, του εγώ, του φανατισμού, της χωριστικότητας, της απληστίας, των εγκλημάτων και των πολέμων. Αποκαλώ αυτά τα δεκατέσσερα τα κακά που κάνουν την ανθρωπότητα δυστυχισμένη, τις οικογένειες δυστυχισμένες, τον άνθρωπο δυστυχισμένο, τις ομάδες δυστυχισμένες. Δεν έχει σημασία αν μόνο ένα ή δύο από αυτά υπάρχουν, είναι σαν χταπόδι το ένα σε σχέση με το άλλο. Προσκαλούν το ένα τον άλλο.

Όταν ξεκινάτε να κατηγορείτε, να επικρίνετε, να εμποδίζετε, να συκοφαντείτε, να υποτιμάτε, να προσβάλλετε, χάνετε την ουσία της αγάπης από τα σώματά σας και τα εκθέτετε σε καταστροφικές επιθέσεις. Πολλές φορές η καταστροφή σας έρχεται όταν συκοφαντείτε ανθρώπους και αδειάζετε τον εαυτό σας από την ουσία της αγάπης.

Η ασθένεια είναι το αποτέλεσμα της συσσώρευσης εκείνων των στιγμών στις οποίες δρούμε χωρίς αγάπη

Η ασθένεια είναι το αποτέλεσμα της συσσώρευσης εκείνων των στιγμών στη ζωή μας στις οποίες δρούμε χωρίς αγάπη, μιλάμε χωρίς αγάπη, σκεφτόμαστε χωρίς αγάπη, παίζουμε χωρίς αγάπη. Αυτές οι στιγμές στη ζωή μας συσσωρεύονται ή έχουν συσσωρευτεί στη διάρκεια των ζωών και τελικά συγκεντρώθηκαν, συσσώρευσαν τον εαυτό τους στο σώμα μας. Έγιναν αποσυνθετικοί παράγοντες στο σώμα μας, η πηγή της ασθένειας και διάφορων παθήσεων.

Η ασθένειά σας είναι το αποτέλεσμα της παραβίασης του κανόνα της αγάπης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε πολύ, πολύ παλιούς αιώνες, στα Βεδικά χρόνια, στα χρόνια των Ουπανισάδων, στην αρχαία Χαλδαία, την Ασσυρία, και σε άλλα μέρη, όταν ένα άτομο αρρώσταινε, oι άλλοι τον λυπόντουσαν και νόμιζαν ότι ήταν το αποτέλεσμα της αμαρτίας.

Τι είναι η αμαρτία; Υπάρχει μόνο μια αμαρτία – αν απορρίψετε την αγάπη, αμαρτάνετε.

Αν κάποιος αρχίζει να κουτσομπολεύει και να συκοφαντεί, ή εάν η καρδιά του είναι γεμάτη ζήλια και εκδίκηση, λέω, “Έρχεται ασθένεια.” Δύο μήνες αργότερα, δύο χρόνια αργότερα, η ασθένεια είναι εκεί, διότι οι συνέπειες του μίσους συσσωρεύονται.

Αν κάποιος είναι διορατικός θα δει πώς οι άνθρωποι σιγά-σιγά συσσωρεύουν σκοτεινά σημεία στην αύρα τους, και αυτά τα σκοτεινά σημεία είναι φωλιά των μελλοντικών ασθενειών.

Μην πιστεύετε όταν οι επιστήμονες λένε αυτά τα πράγματα προκαλούνται από μικρόβια, ιούς, και τέτοιου είδους πράγματα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Οι ιοί είναι ζωές, τα μικρόβια είναι ζωές. Ακριβώς όπως εσείς είστε ζωές, κι αυτά είναι ζωές, και έχουν δικαίωμα να ζουν επειδή ο Θεός τα δημιούργησε. Πώς μπορούν να είναι επιβλαβή για το σώμα σας, για τα συναισθήματά σας, για το νου σας; Είναι επιβλαβή όταν δεν προστατεύεστε από την αγάπη, όταν η αγάπη σας δεν μπορεί να τα μεταμορφώσει.

Το μικρόβιο έρχεται και μπαίνει στο σώμα σας, αλλά όταν υπάρχει αγάπη αλλάζει σε ενέργεια γιατί κάθε μικρόβιο είναι ένα κύμα ενέργειας. Πολλές ψευδείς διδασκαλίες δίνονται από τους θεσμούς μας, αντί να διδάσκουν τα θεμέλια της ζωής, έτσι ώστε να έχουμε μια κοινωνία χτισμένη στο γερό θεμέλιο της αγάπης. Τότε θα μπορούσαμε να απολαμβάνουμε τη ζωή και να βοηθάμε άλλους ανθρώπους να απολαμβάνουν τη ζωή. Αντίθετα, καταστρέφουμε τη ζωή μας και τη ζωή των άλλων με το να μην βάζουμε τον εαυτό μας στο ρυθμό της αγάπης, στα κύματα της αγάπης, στα ενεργειακά ρεύματα της αγάπης.

Μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα με την αγάπη, και μπορείτε να εξαλείψετε τις ασθένειές σας με την αγάπη. Για να έχετε αγάπη πρόκειται να βγείτε από το “δέρμα” σας, από την εγωκεντρική ζωή σας. Αυτή τη στιγμή η ζωή σας σας ενδιαφέρει εάν είναι επικερδής για τα ιδιοτελή συμφέροντα σας. Πότε θα αποβάλλετε αυτόν τον φαύλο κύκλο και θα βγείτε από το “δέρμα” σας και θα γίνετε αγάπη; 
Μόνο τότε θα καταλάβετε για τι μιλάμε.

Η αγάπη είναι διεύρυνση, περιεκτικότητα, και διάλυση του εγώ. Το εγώ είναι μια πληγή στην ψυχή σας. Το εγώ λέει, “Το ξέρω”, “Μπορώ να το κάνω”, “Είμαι κάποιος.” Ποιός είστε? Δεν είστε ακόμα ένα μόριο. Η αγάπη είναι η διάλυση αυτής της άγνοιας. Η μεγαλύτερη αμαρτία στον κόσμο διαπράττεται όταν στέκεστε έξω από τον κύκλο της αγάπης. Ο καθένας στον κόσμο είναι αμαρτωλός, και το αποτέλεσμα της αμαρτίας είναι ο θάνατος, η ασθένεια. Η Αγία Γραφή τα λέει, αλλά ποιος ακούει την Αγία Γραφή; “Είναι ντεμοντέ!”

Όλες οι ασθένειες των σωμάτων — υλικών, συναισθηματικών, νοητικών και αιθερικών – είναι το αποτέλεσμα των σπόρων που φυτεύτηκαν από τις σκέψεις μας ενάντια στην αγάπη, από τα συναισθήματά μας ενάντια στην αγάπη, από τις πράξεις μας ενάντια αγάπη. Λόγω των πράξεων αυτών έχουμε καταστρέψει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Τώρα λέω κάτι που ίσως είκοσι χρόνια αργότερα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στις εφημερίδες. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένα σύστημα αγάπης. Όταν η αγάπη εξατμίζεται από το σύστημά σας, δεν έχετε ανοσοποιητικό σύστημα. Το ανοσοποιητικό σύστημα αποσυντίθεται στη χώρα μας και παντού, επειδή επιβάλλουμε το μίσος και σκοτώνουμε την αγάπη. Ό,τι διοργανώνουμε δεν βασίζεται στην αγάπη, αλλά στην ιδιοτέλεια.

Εάν θέλετε να ζήσετε μια ζωή με βάση το μίσος, την αποσύνθεση, την απόρριψη, την κακία, και τις συκοφαντίες, μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά θα δείτε ότι οι ασθένειες θα τρέχουν από πίσω σας για πάντα. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που φέρνει συμφορές στη ζωή του.

Τορκόμ Σαραϊνταριάν , “Esoteric Science of Healing”

Το διάβασα στο elenastral.com

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,816,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,902,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Η απουσία της αγάπης καταστρέφει την αύρα σας
Στ. Πλουμιστός: Η απουσία της αγάπης καταστρέφει την αύρα σας
Στ. Πλουμιστός: Η απουσία της αγάπης καταστρέφει την αύρα σας
https://thumbs.imagekind.com/3733295_650/Love-aura_art.jpg?v=1492465108
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/12/blog-post_87.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/12/blog-post_87.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content