================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ερωτικά μηνύματα: Οι λόγοι που τα ανταλλάσσουν οι άνθρωποι

⍆Φως στους λόγους που οι άνθρωποι ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα επιχειρεί... να ρίξει πρόσφατη έρευνα.

Επικεντρώνοντας σε ενήλικες και στα πιθανά κίνητρα για την αποστολή ερωτικών μηνυμάτων, ο Δρ. Τζόζεφ Κάριν, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Texas Tech κατέληξε ότι η κατανόηση της σεξουαλικής συμπεριφοράς μπορεί να συμβάλλει στο σχεδιασμό επεμβάσεων που για παράδειγμα θα μπορούσαν θα συμβάλλουν στην αύξηση της οικειότητας σε μια σχέση.

Σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχουν τρεις ομαδοποιημένες κατηγορίες κινήτρων πίσω από την αποστολή σεξο-μηνυμάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, αποστολή τέτοιων μηνυμάτων γίνεται είτε για απόλαυση ή χαλάρωση, είτε για τη δημιουργία σεξουαλικής δέσμευσης είτε για λόγους πέρα από το σeξ.

Μάλιστα, η μερίδα του λέοντος των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ότι στέλνει ερωτικά μηνύματα, βίντεο ή φωτογραφίες για λόγους πέρα από τους σεξουαλικούς.

Ανεξαρτήτως φύλου, οι αποστολείς και οι παραλήπτες τέτοιων μηνυμάτων ανέφεραν ότι αισθάνθηκαν ενθουσιασμό κι έξαψη ως αποτέλεσμα του sεxting, με το πικάντικο περιεχόμενο των μηνυμάτων να τους κάνει να νιώθουν «άτακτοι».

Το διάβασα στο .in.gr
Ερωτικά μηνύματα: Οι λόγοι που τα ανταλλάσσουν οι άνθρωποι Reviewed by PLOUMISTOS on 10:42 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.