================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Χοροθεατρική παράσταση του «άξιον εστί»: «Βιτρίνα Ονείρων»

⍆Τα παιδιά των δομών του «άξιον εστί» ανεβάζουν τη δική τους χοροθεατρική παράσταση,... με τίτλο «Βιτρίνα Ονείρων», την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, στις 18:00, το Νηπιαγωγείο και ο Παιδικός Σταθμός και στις 21:00, το Δημοτικό Σχολείο και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας- Πολιτιστικό Κέντρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ευελπιστούν ότι με την καλή διάθεση και συμβολή όλων μας, θα προβούν σε μια μεγάλη πράξη αγάπης εν όψει των Χριστουγέννων, προσφέροντας «όνειρα», σε παιδιά της χώρας μας, που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, δίνοντας το σύνολο των εσόδων στο “MAKE A WISH”, με σκοπό, φέτος τα Χριστούγεννα, να κάνουν πραγματικότητα, την ευχή ενός παιδιού… γιατί «η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί από σοβαρή ασθένεια, έχει τη δύναμη να το κάνει να πιστέψει ότι όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το πιο σπουδαίο, να γίνει καλά….»
Χοροθεατρική παράσταση του «άξιον εστί»: «Βιτρίνα Ονείρων» Reviewed by PLOUMISTOS on 11:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.