================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Με επιτυχία ο 5ος τηλεμαραθώνιος με τις "Aλήθειες με τη Ζήνα" για το Χαμόγελο του Παιδιού

⍆Για 5η χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»...
με κεντρικό μήνυμα «Δώσε αγάπη, Πάρε φως» βρέθηκαν δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενισχύοντας οικονομικά το μεγάλο κοινωνικό έργο, που προσφέρει εδώ και 24 χρόνια, με το ποσό των 184.132,64€ (προ κρατήσεων).

Δίπλα στη Ζήνα Κουτσελίνη και σε ρόλο συμπαρουσιαστή, βρέθηκε ο 9χρονος Παναγιώτης Τσολάνας, που ταξίδεψε από την Αμερική μαζί με τους γονείς του για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να στηρίξουν τα παιδιά, που έχουν ανάγκη!

«Ο μικρός Παναγιώτης, που με τόσο αγάπη και δύναμη αγκάλιασε κάθε παιδί, που έχει ανάγκη, είναι ο πιο σημαντικός Πρεσβευτής μας», δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Μαζί με τη Ζήνα στο studio βρέθηκαν και οι αγαπημένοι τραγουδιστές Λευτέρης Πανταζής, Αγγελική Ηλιάδη, Θάνος Καλλίρης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τη Ζήνα Κουτσελίνη, τον μικρό Παναγιωτάκη, τους συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθώς και τη Διοίκηση του Star, τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς, την παραγωγή, που στήριξαν για 5η χρονιά την προσπάθεια αυτή και από κοινού συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής6 Δεκεμβρίου και της γενικότερης προβολής του 5ψήφιου αριθμού οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,πραγματοποιήθηκαν:

64.498 κλήσεις και 6.120 SMS, που αντιστοιχούν συνολικά στο ποσό των 175.132.64€ (προ κρατήσεων)!

Την προσπάθεια της Ζήνας Κουτσελίνη και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» αγκάλιασαν οι ομογενείς της Αυστραλίας και πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Γρίμπιλας και το«The Konstantina Angelique Gribilas Foundation», που δώρισαν 10.000$ (9.000€)!

Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί ότι υπήρξαν κι άλλες προσφορές (χρηματικές αλλά και σε είδη πρώτης ανάγκης) οι οποίες συγκεντρώνονται ακόμα.

Το διάβασα στο entertv.gr
Με επιτυχία ο 5ος τηλεμαραθώνιος με τις "Aλήθειες με τη Ζήνα" για το Χαμόγελο του Παιδιού Reviewed by PLOUMISTOS on 9:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.