================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Stand Up Comedy Show στο Βόλο με τους Mikeius & Θανάση “Κάιν” Σαμαρά «Δεν πετάμε τίποτα»

⍆«Δύο αγαπημένοι κωμικοί παρατηρούν κάθε λογής σύγχρονη τάση και συνήθεια.... και την σχολιάζουν χωρίς να αφήσουν να πέσει τίποτα κάτω σε μία μοναδική παράσταση στον Βόλο». Stand Up Comedy Show, με τους Mikeius & Θανάση “Κάιν” Σαμαρά, στο «Lab Art» (Ζάχου Βότση, Βόλος) την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, ώρα έναρξης: 21.30. 
Προπώληση: 8 ευρώ. Ταμείο: 10 ευρώ. 
Προπώληση στον Μουσικό Οίκο Κεχαϊδη (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Illusion RT (Τάκη Οικονομίδη 51Β, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλιά Βόλου)

Όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση, «ο γνωστός και αγαπημένος Mikeius, μετά από δύο χρόνια παραμονής στο Λονδίνο και αφού μάζεψε υλικό, παρατηρώντας τις δύο κοινωνίες, την Ελληνική και την Αγγλική, επιστρέφει σε μία παράσταση αφιερωμένη σε όλες εκείνες τις μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες που μπορούν να μετατρέψουν μία συμπαθητική γνωριμία ή μία εν πρώτοις χαριτωμένη συνήθεια σε υλικό, καυστικότατου σχολιασμού από τον μετρ του είδους που γέννησε την περσόνα του “Μπραφ”.

Μαζί του το νέο αίμα της Stand Up σκηνής, Θανάσης “Κάιν” Σαμαράς, ο οποίος ειδικεύεται στο ξετύλιγμα του κουβαριού, από το οποίο ξεκινά μία φήμη, ανακαλύπτοντας έναν έναν όλους τους γνωστούς που είχαν ένα γνωστό, που τους είπε τι συνέβη αρχικά, αλλά και στο να εφευρίσκει σε κάθε παράσταση νέα παρατσούκλια για την αδερφή του. Μαζί και οι δύο ένα είναι σίγουρο. Ούτε θα πετάξουν, ούτε καν θα αφήσουν να πέσει τίποτα κάτω.
Stand Up Comedy Show στο Βόλο με τους Mikeius & Θανάση “Κάιν” Σαμαρά «Δεν πετάμε τίποτα» Reviewed by PLOUMISTOS on 9:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.