================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Αυτοβελτίωση με ηχοθεραπευτική (Βίντεο)

⍆Ο Στ. Πλουμιστός φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Χριστίνας Κανατάκη...
"Πάρτε Θέση" στο tv100, στη Θεσσαλονίκη, μίλησε πως μπορεί η ηχοθεραπευτική μέθοδο που προτείνει, να βοηθήσει την αυτογνωσία ενός ανθρώπου, παραμερίζοντας περιοριστικές πεποιθήσεις, εθισμούς, πόνους και πολλά άλλα...
Η Ηχοθεραπεία είναι μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος γνωστή σήμερα μέσα από αρχαιολογικά ευρήματα, γραπτά και διασωθείσες μαρτυρίες.

Στην Ελλάδα η απαγγελία ποιημάτων συνοδεύετο από τον θεραπευτικό ήχο μιας άρπας που επιδρούσε καταλυτικά στο ψυχισμό των παρευρισκόμενων.
Στην πραγματικότητα, πηγαίνει πίσω στην αρχή του χρόνου, αλλά ορισμένοι από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους για να επιτευχθεί αυτό είναι με τη χρήση των συχνοτήτων Solfeggio, ισοχρονικών τόνων (isochronic tones) και δύωτων κυμάτων (binaural beats). Μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι μ’ αυτούς τους όρους, αλλά αν δεν είστε, θα πρέπει να κάνετε μία «γνωριμία», (δείτε ΕΔΩ).
Η γενεσιουργός αιτία των δομών της ύλης είναι η ΔΟΝΗΣΗ.

Η ηχοθεραπευτική βασίζεται στην επιστήμη της Κυματικής, σύμφωνα με την οποία κάθε υγιές όργανο εκπέμπει μια συγκεκριμένη δόνηση και η μεταβολή της σημαίνει την εμφάνιση κάποιας ασθένειας. Πίσω από τη δημιουργία των δομών του ορατού κόσμου κρύβονται οι ηχητικές δονήσεις.


Η ηχοθεραπευτική συνεδρία με την μεθοδολογία του Στ. Πλουμιστού, με την χρήση του ήχου - μουσικής και της φωνής του, προσφέρει τη δυνατότητα ίασης διαφόρων προβλημάτων χωρίς φαρμακευτικά σκευάσματα. Εύκολη στην εφαρμογή της ΧΩΡΙΣ επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό και ψυχισμό παρενέργειες, εφόσον εφαρμόζεται με γνώση και τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ο ήχος - μουσική και η φωνή, ανάλογα με τη χρήση που γίνεται έχουν τη δυνατότητα:
  • Να "μαλακώσουν" η και να "εξαφανίσουν" ψυχικά τραύματα
  • Να "διαμορφώσουν", κατά περίπτωση (θετικά) την ανθρώπινη συμπεριφορά
  • Να μεταμορφώσουν την εσωτερική αρνητική ενέργεια
  • Να καθοδηγήσουν θετικά την συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου
  • Πρόσβαση στην συνειδητότητα και αλλαγή του αρνητικού τρόπου σκέψης και των παγιωμένων συστημάτων πεποιθήσεων
  • Μεγαλώνει την αντίληψη των εμπειριών της ζωής με πιο θετικό τρόπο
  • Προβολή της ζωής που επιθυμούμε στο μέλλον μας. Αλλάζουμε τις πιθανότητες στο δυναμικό του μέλλοντος μας
  • Αντικατάσταση πεποιθήσεων από νέες καταγραφές που βασίζονται στην αποδοχή και στα πραγματικά θέλω μας
  • Απελευθέρωση από φοβίες, εθισμούς και ενοχικά συμπλέγματα.
  • Ανακούφιση από τον πόνο βαρέων νοσημάτων ή χημειοθεραπειών
Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Αυτοβελτίωση με ηχοθεραπευτική (Βίντεο) Reviewed by PLOUMISTOS on 6:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.