================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Νέα επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού για την ληστεία όλων των εποχών αλλά και τους νεκρούς της κακοκαιρίας

⍆Νέα επιβεβαίωση των διαισθητικών προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού....
Πιο συγκεκριμένα η πρόβλεψη με τον τίτλο: Η διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τα επερχόμενα..: Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2019 (δείτε την συνολική πρόβλεψη ΕΔΩ) και δημοσιεύτηκε 25 Σεπτεμβρίου 2019 και αναφέρει τις προβλέψεις:

17. Για την ληστεία του αιώνα γίνετε λόγος, η για τον ληστή...
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ με το άρθρο με τίτλο: «Ημέρα πληρωμής» στη Δρέσδη: Άρπαξαν 1 δισ. από μουσείο και έφυγαν με λιμουζίνα! – Η μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)


5. Καταρρακτώδης βροχές γκρεμίζουν ολόκληρα βουνά και καταστρέφουν ανθρώπινα έργα. Θα κινδυνέψουν ζωές. 
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ με το άρθρο με τίτλο: Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Ένας νεκρός στο Αντίρριο- Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ & ΕΔΩ )


6. Η βοή φέρνει ανακοινώσεις της πολιτικής προστασίας. Προβλήματα και σε μεγάλους δήμους της χώρας.   
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ με το άρθρο με τίτλο: Πολιτική Προστασία για τον Γηρυόνη: «Όχι» σε άσκοπες μετακινήσεις (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ)

21. Καταστροφικό γεγονός γίνετε σε μονή ημερομηνία, προκαλεί απώλεια ανθρώπινων ψυχών και μεγάλες υλικές καταστροφές. Κύματα νερού σηκώνονται....
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ με το άρθρο με τίτλο: Τραγικός ο απολογισμός των νεκρών από την κακοκαιρία «Γηρυόνης» που φτάνει τους τρεις. (διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ). Το γεγονός έγινε σε μονή ημερομηνία 25/11/2019 = 3 άλλα και απλά ο αριθμός 25 είναι μονός.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις ΕΔΩ ή μελετήστε την αξιοπιστία των προβλέψεων ΕΔΩ

Νέα επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού για την ληστεία όλων των εποχών αλλά και τους νεκρούς της κακοκαιρίας Reviewed by PLOUMISTOS on 8:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.