Έρωτας: Στάσεις στην ερωτική πράξη που είναι απλές και οργασμικές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έρωτας: Στάσεις στην ερωτική πράξη που είναι απλές και οργασμικές

⍆Όλοι λατρεύουμε το σεξ. Η ερωτική επαφή προσφέρει την ευκαιρία...
σε ετεροφυλόφιλους, ομοφυλόφιλους, η αμφιφυλόφιλους να έρθουν σε οργασμό ο καθένας με τον τρόπο που τον βολεύει. Ο έρωτας ως πράξη «δε βλέπει» από διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς.

Όλοι λατρεύουμε το σεξ. Άλλοι όταν αυτό γίνεται στο πλαίσιο σχέσης, άλλοι όταν είναι χωρίς δέσμευση και περιστασιακό. Άλλοι προτιμούν και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ωραίο και ειδικά η κορύφωση αυτού όταν έχουμε οργασμό. Το σίγουρο είναι πως κάθε στάση δεν έχει την ίδια αίσθηση με την άλλη.

Από πάνω
Η στάση αυτή είναι από τις πιο απλές και πιο συνηθισμένες. Ούτε η γυναίκα στηρίζει το βάρος της στα χέρια, ούτε ο άντρας όμως το ίδιο. Η εισχώρηση του πέους μέσα στον κόλπο είναι επαρκής καθώς το σώμα της γυναίκας στην ουσία στηρίζεται έμμεσα πάνω στο αντρικό μόριο. Έτσι η αίσθηση είναι ολική ενώ παράλληλα μπορεί να ασχοληθεί κάποιος από τους δύο με την κλειτορίδα έχοντας καλύτερα αποτελέσματα.

Στο πλάι
Στο πλάι είναι πιο άνετα για τη γυναίκα και λιγότερο για τον άντρα αλλά κατά γενική βάση βολεύει και τους δύο. Το σώμα ξαπλώνει στο πλάι όποτε το βάρος δεν πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Και πάλι η αίσθηση είναι έντονη ενώ παράλληλα ο άντρας μπορεί να φιλάει τον λαιμό της γυναίκας κάνοντας την αίσθηση ακόμα πιο έντονη. Συνήθως η συγκεκριμένη στάση λειτουργεί καλύτερα όταν δεν υπάρχει πολύ λίπος στη κοιλιά του άντρα, διαφορετικά δε θα υπάρχει πλήρης εισχώρηση του πέους.

Μπρούμυτα ή στα γόνατα
Εδώ ο άντρας βλέπει ολόκληρο το σώμα της γυναίκας από τα οπίσθια μέχρι και τον κόλπο. Ερεθίζεται αρκετά ήδη πριν γίνει κάποια εισχώρηση καθαρά λόγω εικόνας. Η γυναίκα πρέπει να στηρίζει το βάρος τις σε συγκεκριμένα σημεία.

Παρ’ όλα αυτά το πέος εισχωρεί πλήρως ή ικανοποιητικά. Γενικότερα ο κανόνας για ένα οργασμικό σεξ είναι η πλήρης εισχώρηση διαφορετικά η αίσθηση μειώνεται αισθητά.

Πρωκτικά
Πολλές δεν το θέλουν άλλες πάλι το προτιμούν! Οι πρώτες γιατί το θεωρούν επίπονο ενώ οι δεύτερες γιατί έχουν δυνατή αίσθηση, ίσως πιο έντονη από ότι αν ήταν κολπικά. Υπάρχει και ο πρωκτικός οργασμός απλά γίνεται πιο δύσκολα.

Όταν η γυναίκα είναι σε πρωκτική στάση μπορεί να ασχοληθεί περισσότερο ικανοποιώντας τον εαυτό της κολπικά. Κατά τη διάρκεια του σεξ ο άντρας μπορεί ταυτόχρονα να ερεθίζει την κλειτορίδα της για ακόμη πιο έντονη αίσθηση .

Είναι μία πιο συνηθισμένη στάση μεταξύ δύο ομοφυλόφιλων αντρών. Οι ρόλοι μπορεί να γίνουν εναλλάξ. Τη μία ο ένας να κάνει τον ενεργητικό «ρόλο» και την άλλη ο άλλος που έκανε τον «παθητικό» να γίνει αυτός ο ενεργητικός. Φυσικά η εναλλαγή «ρόλων» δεν είναι αναγκαία.

Είναι από τις στάσεις που είτε κάποιος είναι είτε ομοφυλόφιλος, είτε ετεροφυλόφιλος, την απολαμβάνει λόγω της έντονης αίσθησης. Όλες από τις παραπάνω και οι παρακάτω στάσεις είναι άνετες-βολικές και για τα ομόφυλα ζευγάρια προσφέροντας ικανοποίηση στο καθένα ξεχωριστά.

Ανάσκελα
Πιο εύκολη για τη γυναίκα αλλά βολική και για τους δύο. Η γυναίκα ανοίγει τα πόδια και τα τοποθετεί συνήθως στους ώμους του άντρα ο οποίος με τη σειρά του παίρνει πρωτοβουλίες λόγω ότι βολεύει η στάση του. Σε αυτή τη στάση τα βλέμματα διασταυρώνονται και τα σώματα ταυτίζονται σχεδόν απόλυτα πράγμα αρκετά ερεθιστικό. Το θέμα είναι άλλωστε να ικανοποιούνται και οι δύο και να μην είναι το σεξ κάτι το κουραστικό, αλλά κάτι το ικανοποιητικό.

Αμοιβαίο στοματικό
Απλά αλλάζουν στάσεις και ξαπλώνουν αντίθετα. Η γυναίκα από την κάτω πλευρά κάνοντας στοματικό στον άντρα και ο άντρας στη γυναίκα. Το ίδιο ισχύει και για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες. Εν ολίγοις και οι δύο άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα στη λεγόμενη στάση «69» να ικανοποιηθούν αμοιβαία και πολύ έντονα ή τρυφερά αναλόγως τα γούστα.

Το διάβασα στο in.gr
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,81,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,702,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,444,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,6,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9318,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,157,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,535,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Έρωτας: Στάσεις στην ερωτική πράξη που είναι απλές και οργασμικές
Έρωτας: Στάσεις στην ερωτική πράξη που είναι απλές και οργασμικές
Έρωτας: Στάσεις στην ερωτική πράξη που είναι απλές και οργασμικές
https://boro.gr/contentfiles_2015/photos/psyxologia/sex/thumbnail.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/11/blog-post_94.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/11/blog-post_94.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content