================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ρωσία : Ιερέας αρνήθηκε να βαπτίσει παιδί που έχει στο σώμα του εκ γενετής σημάδι

⍆Ρώσος ιερέας αρνήθηκε να βαφτίσει ένα μικρό παιδί λόγω ενός εκ γενετής σημαδιού... που αυτό φέρει στην πλάτη και το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν η 22χρονη Μαρία Κβοστάντσεβα πήγε στην εκκλησία στην πόλη Κουργκάν της Ρωσίας για να κανονίσει την βάφτιση της μικρής της κόρης συνάντησε αναπάντεχα την απόλυτη άρνηση του ιερέα, ο οποίος δεν την παρέπεμψε έστω σε δερματολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί.Μάλιστα ο παπάς δεν ήθελε καν να αγγίξει τη μικρή Βίκα λέγοντας στην αποσβολωμένη μητέρα πως: «το σημάδι μπορεί να είναι μεταδοτικό και το ποίμνιό μου δεν θα το καταλάβει αυτό».

Όπως αναφέρει η ίδια, οι βαφτίσεις είναι ομαδικές καθώς η τελετή πραγματοποιείται για αρκετές 
οικογένειες ταυτόχρονα.Το παιδί έχει ένα τεράστιο σημάδι στο σώμα του και όπως αναφέρει η Daily Mail, η 22χρονη αποφεύγει να βγάζει το μωρό της από το σπίτι για να το προστατέψει από τα επικριτικά σχόλια.«Όταν γέννησα τη Βίκα η μαία είπε: «Είναι κάπως βρώμικη ή όχι;» και προσπάθησε να την καθαρίσει με χαρτομάντιλο. Ο κόσμος στον δρόμο συχνά τη δείχνουν με το δάχτυλο και γελούν. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ», είπε η νεαρή μητέρα.
Ρωσία : Ιερέας αρνήθηκε να βαπτίσει παιδί που έχει στο σώμα του εκ γενετής σημάδι Reviewed by PLOUMISTOS on 1:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.