================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ετοιμάστε τα χέρια σας: Έρχεται η «Βιονική Τράπεζα» (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆«Καθώς η βιομηχανία του χρήματος προσαρμόζεται, με αυξημένους ρυθμούς,...
σε έναν κόσμο που διέπεται από την τεχνολογική και ψηφιακή καινοτομία, η ιδέα δημιουργίας μίας «Βιονικής Τράπεζας, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος», όπως διαβάζουμε σε φετινό άρθρο του οικονομικό-τεχνολογικού σάιτ «Investec».

Ο αρθρογράφος, τονίζει πως η αναφορά στον όρο βιονική τράπεζα παραπέμπει σε ανθρώπους που συναλλάσσονται με εμφυτεύματα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας,

«Για τους τραπεζίτες, αυτή η προοπτική μπορεί να είναι ελκυστική», συμπληρώνει.

Στο παρακάτω βίντεο θα πάρετε μια γεύση από «βιονικές τραπεζικές συναλλαγές». Η δημοσιογράφος κάνει λόγο για έναν «νέο γενναίο κόσμο», τίτλος μια νουβέλας του 1932. Όπως θα δείτε στο βίντεο το μικροτσίπ αντικαθιστά τα πάντα.


Εμφύτευση μικροτσίπ λαμβάνει χώρα ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, σε εργαζόμενους και όχι μόνο. Σταδιακά επιδιώκεται να τσιπαριστούν όλοι, χάριν ευκολίας. Το σύστημα δεν είναι χθεσινό να επιβάλλει μονομιάς μαζική εμφύτευση μικροτσίπ. Θέλει να το ζητούν οι απανταχού πολίτες, καθώς θα είναι της μόδας. Οι όποιες αντιδράσεις θα υποβαθμίζονται, αν δεν αποκρύπτονται.

Φυσικά θα προταθεί και στην Ελλάδα, όπου ήδη παρουσιάστηκε.Το διάβασα στο el.gr
Ετοιμάστε τα χέρια σας: Έρχεται η «Βιονική Τράπεζα» (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 9:03 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.