================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πως να απαλλαγείτε από την σκοτεινή ενέργεια - Το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή

⍆Καθώς συνεχίζουμε να προχωρούμε στην επόμενη διάσταση...
σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, οι σκοτεινές δυνάμεις γίνονται όλο και πιο δυνατές ψάχνοντας ύπουλα για τις θετικές πηγές ενέργειας ή για την ονομαζόμενη "ενεργειακή χαλάρωση ".

Οι περισσότερες επιθέσεις έχουν σκοπό να προκαλέσουν αρνητικές συναισθηματικές αντιδράσεις ενώ άλλες είναι αυτοσυντηρούμενες μορφές σκέψης. Μέρος του πνευματικού "έργου" είναι η εκκαθάριση του εαυτού σας από αρνητικές ενέργειες και οντότητες καθώς μαθαίνετε να αποσυνδέεστε από το matrix των πεποιθήσεων σας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν πως η σκοτεινή ενέργεια ρέει γύρω τους και τους καταστρέφει την ζωή. Η  σκοτεινή ενέργεια έχει την ικανότητα να τρυπώνει στη ζωή όλων των ανθρώπων. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα συντριπτική σε περίπτωση που επιτρέπετε στους αρνητικούς ανθρώπους να έχουν θέση στην ζωή σας.

Εάν έχετε επηρεαστεί από αρνητική ενέργεια, οι πιθανότητες είναι ότι γενικά δεν θα αισθάνεστε πολύ καλά. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι η σκοτεινή ενέργεια τους έχει κυριεύσει και τους καταστρέφει την ζωή τους. Αν όμως παρατηρήσετε τα σημάδια της, δεν θα γίνετε θύμα της.

Το ηχητικό αρχείο - video που θα ακούσετε περιέχει πιστοποιημένους θεραπευτικούς ήχους και σε συνδυασμό με την φωνή του Στ. Πλουμιστού, δημιουργείται ένα ηχητικό περιβάλλον συναισθηματικής αποφόρτισης και βαθιάς νοητικής χαλάρωσης.

(Κάντε εγγραφή σας στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Πως να απαλλαγείτε από την σκοτεινή ενέργεια - Το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.