Αριθμός Πεπρωμένου 11 – Ο Πνευματικός Δάσκαλος

Αριθμός Πεπρωμένου 11 – Ο Πνευματικός Δάσκαλος

⍆Ο Αριθμός Πεπρωμένου, ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς....
του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

– Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
– Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
– Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
– Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμησηΟι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμησηΓια τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Ράνου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4

Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό – εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου.

Αριθμός Πεπρωμένου 11 – Ο πνευματικός δάσκαλος

Τα άτομα που έχουν ως Αριθμό Πεπρωμένου έναν Κυρίαρχο Αριθμό (11, 22, 33) έχουν δύο δυνατότητες. Η πρώτη είναι να δουλεύουν με την ανώτερη δόνηση του Κυρίαρχου Αριθμού – να ζουν με βάση πνευματικές, φιλοσοφικές και μεταφυσικές αρχές – και η δεύτερη να δουλεύουν στα όρια της κατώτερης δόνησης – να εστιάζονται στην προσωπική τους ικανοποίηση, στον υλικό κόσμο ή στις κατώτερες ενέργειες.

Πρέπει να βρουν τρόπο να είναι ισορροπημένοι υλικά, συναισθηματικά και πνευματικά, να προσαρμόζονται συνεχώς και να θυμούνται την πνευματική τους προέλευση.

Όσοι έχετε Αριθμό Πεπρωμένου 11 έλκεστε από τον αποκρυφισμό και τις πνευματικές μελέτες. Μέσα από κάποια μεταφυσική ή φιλοσοφική θεωρία θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε πιο εύκολα τις δημιουργικές σας δυνατότητες.

Η επιθυμία σας να βοηθήσετε τους άλλους να εξελιχτούν σας μετατρέπει σε εξαίρετο δάσκαλο. Μπορείτε να γίνετε αξιόλογος εκπαιδευτικός, ρήτορας, συγγραφέας, και γενικά κάποιος που εμπνέεστε κατανοώντας τις ανάγκες των άλλων και ανοίγετε καινούργιους δρόμους έκφρασης.

Αν είστε καλλιτέχνης χάρη στην έμπνευση σας θα δημιουργήσετε έργα εξαιρετικού κάλλους που θα προκαλούν συναισθήματα σε όσους τα βλέπουν.

Η οξεία σας αντίληψη και η προβλεπτικότητά σας σάς κάνουν ένανοραματιστή. Νοιώθετε συμπόνια για όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την εθνικότητα το βιοτικό τους επίπεδο ή τη θέση τους στην κοινωνία.

Με την αίσθηση δικαίου και τιμιότητας που σας χαρακτηρίζει, μπορείτε να καταλάβετε δημόσια ή δημοτικά αξιώματα ή οποιαδήποτε θέση, όπου η αμεροληψία σας θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής όσων βρεθούν κάτω από τη δικαιοδοσία σας.

Έχετε το θάρρος της γνώμης σας και θα παλέψετε με κάθε μέσο για να την επιβάλετε. Η ζωή σας θα είναι πάντα δραστήρια και θα συναντάτε συνεχώς δοκιμασίες και προκλήσεις.

Αν δεν ανταποκρίνεστε στις υψηλές δονήσεις του 11 θα ζήσετε τη ζωή του 2. Θα πελαγώνετε μέσα στις λεπτομέρειες της δουλειάς σας και θα αναγκαστείτε να είστε υπάλληλος κάποιων άλλων.

Αν είστε ένα αρνητικό 11 χρησιμοποιείτε δηλαδή τις δυνάμεις σας με άσχημα τρόπο, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσετε άσχημο κάρμα. Μπορεί π.χ να είστε άδικος, προκατειλημμένος με τους άλλους και αυστηρός. Το αντίβαρο για όλα αυτά είναι να κάνετε πράξεις φιλανθρωπίας

Χρησιμοποιείστε τις ιδιότητες του 11, για να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη ζωή στην οποία όλες οι πράξεις σας θα είναι υπολογισμένες και μετρημένες. Χρησιμοποιήστε την ισχυρή σας διαίσθηση και την αφοσίωσή σας ώστε να γίνετε μια όαση για τις διψασμένες ζωές των συνανθρώπων σας.

Το διάβασα στο astrology.gr
Τα σημάδια ότι είσαι Ενεργειακός άνθρωπος - Τι πρέπει να γνωρίζεις και τι να κάνεις
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,342,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1679,ΑΠΟΨΕΙΣ,7,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,13,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,536,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,7,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,581,ΒΙΝΤΕΟ,139,ΒΟΛΟΣ,8,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1756,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,16,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΛΛΑΔΑ,49,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,58,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,5,ΕΡΕΥΝΕΣ,8,ΖΩΗ,25,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,1,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,21,Κόσμος,8990,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,10,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1462,Πολιτική,6746,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5637,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,945,Τοπικά,11641,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2218,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,11,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,6,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,396,Eco-News,2620,GP - info,5,voice healing therapy,10,
ltr
item
Ploumistos.com: Αριθμός Πεπρωμένου 11 – Ο Πνευματικός Δάσκαλος
Αριθμός Πεπρωμένου 11 – Ο Πνευματικός Δάσκαλος
Αριθμός Πεπρωμένου 11 – Ο Πνευματικός Δάσκαλος
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2016/10/976543.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/11/11.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/11/11.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content