Παγκόσμιος σάλος :Οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν την «Αποκάλυψη» του Ιωάννου

Παγκόσμιος σάλος :Οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν την «Αποκάλυψη» του Ιωάννου

⍆Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας, του πανεπιστημίου...
του Νιου Τζέρσι Rutgers–New Brunswick. Σύμφωνα με αυτή, πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι θα σκοτωθούν αμέσως, αν απλώς η Ινδία και το Πακιστάν κηρύξουν πυρηνικό πόλεμο, ενώ όσοι δεν χάσουν τη ζωή τους στις μάχες θα πεθάνουν από τον παγκόσμιο λιμό.

Τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας, δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση «Science Advances» και αποδεικνύουν, πως ένας τέτοιος πόλεμος θα απειλήσει όχι μόνο τις περιοχές – στόχους των βομβαρδισμών, αλλά ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Άλαν Ρόμποκ, διακεκριμένος καθηγητής του τμήματος Περιβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Rutgers–New Brunswick στο Νιου Τζέρσι, εξέτασε το σενάριο της διεξαγωγής πυρηνικού πολέμου μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν το 2025. Σήμερα, η Ινδία και το Πακιστάν έχουν ο καθένας περίπου 150 πυρηνικά όπλα στη διάθεσή τους και ο αριθμός αυτός αναμένεται να ανέβει σε πάνω από 200, μέχρι το 2025.

Στην συγκεκριμένη έρευνα διαπιστώθηκε ότι, στην περίπτωση ενός τέτοιου πολέμου, οι φωτιές που από τις εκρήξεις των πυρηνικών όπλων μπορούν να απελευθερώσουν από 16 έως 36 εκατομμύρια τόνους αιθάλης που θα ανέλθουν στα υψηλότερα επίπεδα της ατμόσφαιρας και θα εξαπλώνονται για εβδομάδες σε όλο τον κόσμο, στην περίπτωση αυτού του πολέμου.

Αν πράγματι αυτό συμβεί, η αιθάλη θα απορροφήσει την ηλιακή ακτινοβολία, θερμαίνοντας τον αέρα και ενισχύοντας την ταχεία άνοδο του καπνού. Το φως του ήλιου που θα φθάνει στη Γη θα μειωθεί κατά 20% έως 35%, η θερμοκρασία στην επιφάνεια του πλανήτη θα μειωθεί κατά 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι βροχοπτώσεις θα μειωθούν κατά 15% έως 30%. Η βλάστηση θα μειωθεί κατά 15% έως 30% στην ξηρά ενώ η παραγωγικότητα των ωκεανών θα μειωθεί κατά 5% έως 15%. Οι επιπτώσεις αυτές θα διαρκέσουν περισσότερο από 10 χρόνια, επειδή ο καπνός θα παραμείνει στην ανώτερη ατμόσφαιρα.«Εννέα χώρες έχουν πυρηνικά όπλα, αλλά το Πακιστάν και η Ινδία είναι οι μόνες χώρες που αυξάνουν το οπλοστάσιό τους με τόσο ταχείς ρυθμούς» δήλωσε ο Ρόμποκ και συνέχισε λέγοντας: «Λόγω της συνεχιζόμενης αναταραχής μεταξύ αυτών των δύο πυρηνικά ένοπλων χωρών, ιδιαίτερα λογω της διαμάχης του Κασμίρ, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις συνέπειες ενός πυρηνικού πολέμου».

Ο Μπράιαν Τουν από Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Μπόλντερ τονίζει ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα οδηγούσε σε θερμοκρασίες που δεν έχουμε μέχρι σήμερα δει ποτέ, ούτε καν στις εποχές των παγετώνων.

Οι ερευνητές λένε ότι η εκρηκτική ισχύς των όπλων το 2025 μπορεί να κυμαίνεται από 15 χιλιάδες τόνους – δηλαδή 15.000 τόνους TNT, το ίδιο μέγεθος με τη βόμβα των ΗΠΑ που έπεσε στη Χιροσίμα το 1945 – έως μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τόνους.

Εάν η Ινδία χρησιμοποιήσει 100 στρατηγικά όπλα και το Πακιστάν 150, περίπου 50 με 125 εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να χάσουν τη ζωή τους από τις άμεσες επιπτώσεις αυτών των όπλων και επιπλέον οι θάνατοι θα αυξηθούν λόγω του μαζικού λιμού που θα προκληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να εξαλειφθούν αυτά τα όπλα στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Οι ανησυχίες που διατυπώνουν οι παραπάνω επιστήμονες, είναι κάτι περισσότερο από λογικές. Σκεφτείτε όμως, αν όλος ο πλανήτης κινδυνεύει από έναν πυρηνικό πόλεμο μεταξύ Ινδίας-Πακιστάν, τότε τι θα γινόταν αν ο εν λόγω πόλεμος ήταν γενικευμένος και παγκόσμιος;

Τι θα γινόταν αν σε αυτόν χρησιμοποιούνταν όλα τα πυρηνικά που υπάρχουν, από όλες τις πυρηνικές δυνάμεις; Αυτό το εφιαλτικό σενάριο έχει εξεταστεί κατά καιρούς από ερευνητές, επιστήμονες, ακόμη και στρατιωτικούς. Τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά, και όλοι μας ευχόμαστε να μην ζήσουμε κάτι τέτοιο ποτέ.

Σημαντικό: Η Αποκάλυψη του Ιωάννου και άλλες «προφητείες» μιλούν για έναν μεγάλο γενικευμένο πόλεμο που θα επιφέρει πολλά δισεκατομμύρια νεκρούς και τεράστιες καταστροφές. Αν κάποιος δε, παρακολουθεί την παγκόσμια επικαιρότητα, τότε καταλαβαίνει, πως τα όσα γράφει η «Αποκάλυψη», δεν απέχουν πολύ από το να…πραγματοποιηθούν.

Οι «προφητείες», λένε μάλιστα πως όλα θα γίνουν «ξαφνικά», ενώ σύμφωνα με τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, οι πολιτείες θα γίνουν παράγκες.

Μιλάει για γεγονότα που θα ζήσουμε στις μέρες μας; Οψόμεθα.

Τα σημάδια ότι είσαι Ενεργειακός άνθρωπος - Τι πρέπει να γνωρίζεις και τι να κάνεις
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,343,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1680,ΑΠΟΨΕΙΣ,7,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,13,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,537,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,7,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,583,ΒΙΝΤΕΟ,139,ΒΟΛΟΣ,8,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1757,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,16,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΛΛΑΔΑ,70,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,6,ΕΡΕΥΝΕΣ,9,ΖΩΗ,25,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,1,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,24,Κόσμος,8996,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,10,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1463,Πολιτική,6746,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5641,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,948,Τοπικά,11644,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2218,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,11,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,7,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,401,Eco-News,2621,GP - info,5,voice healing therapy,10,
ltr
item
Ploumistos.com: Παγκόσμιος σάλος :Οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν την «Αποκάλυψη» του Ιωάννου
Παγκόσμιος σάλος :Οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν την «Αποκάλυψη» του Ιωάννου
Παγκόσμιος σάλος :Οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν την «Αποκάλυψη» του Ιωάννου
https://arc-anglerfish-syd-prod-nzme.s3.amazonaws.com/public/CFDHR2SZ2FGRXDP37HPZS3HIII.jpg
https://i.ytimg.com/vi/13v9iaVHCo0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/10/blog-post_98.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/10/blog-post_98.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content