ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ploumistos.com – Γνώση, αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη
Ολιστικές Θεραπείες Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αρμονία σώματος, νου και ψυχής.
Συμβουλευτική Καθοδήγηση Ξεκάθαρα βήματα για προσωπική εξέλιξη, ισορροπία και συνειδητές επιλογές.
Voice Healing Η θεραπευτική δύναμη του καθοδηγούμενου διαλογισμού.
Σεμινάρια και Retreats Όλα όσα ενισχύουν την αυτογνωσία και την εσωτερική σύνδεση.
Αφύπνιση του Νου Γνώση και πνευματική συνειδητότητα για μια ζωή με ουσία και αλήθεια.
Ευεξία και Ίαση Εναλλακτικές υπηρεσίες για φυσική ισορροπία και ανανέωση.
Η Αφύπνιση Είναι Δικαίωμα Κάθε άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει ξανά τη δύναμη που υπάρχει μέσα του.
Η Αυτογνωσία Είναι Δύναμη Όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις συνειδητά τη ζωή σου.
Η Θετική Σκέψη Είναι Επιλογή Η φιλοσοφία που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.
Επικοινωνήστε Μαζί Μας 6945 723 523 Κάντε το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας ταξίδι.

Το λάθος που κάνετε και το πλυντήριο ρούχων σας αρρωσταίνει

Το λάθος που κάνετε και το πλυντήριο ρούχων σας αρρωσταίνει

⍆Για πρώτη φορά, ερευνητές ανακάλυψαν ότι ένα πλυντήριο ρούχων αποτελούσε δεξαμενή... παθογόνων μικροβίων ανθεκτικών στα φάρμακα. Τα παθογόνα βακτήρια (Klebsiella oxytoca), είχαν μεταδοθεί σε νεογέννητα που νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ σε νοσοκομείο παίδων της Γερμανίας. Η μετάδοση σταμάτησε μόνο όταν το πλυντήριο απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο Applied and Environmental Microbiology.

«Αυτή είναι μία πολύ ασυνήθιστη περίπτωση για ένα νοσοκομείο, στην οποία εμπλέκεται ένα, οικιακού τύπου, πλυντήριο», δήλωσε η Δρ. Ricarda M. Schmithausen, πρώτη συγγραφέας της μελέτης. Τα νοσοκομεία συνήθως χρησιμοποιούν ειδικά πλυντήρια και διαδικασία κατά την οποία η πλύση γίνεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και με τη χρήση απολυμαντικών, σύμφωνα με τις οδηγίες των Γερμανικών υπηρεσιών υγείας.

Η έρευνα αφορά πρωτίστως τα πλυντήρια οικιακής χρήσης, δήλωσε η Δρ. Schmithausen στα οποία η θερμοκρασία του νερού διαρκώς μειώνεται για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας, αρκετά κάτω από τους 60 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα κατά την πλύση να μην εξουδετερώνονται τα παθογόνα. Σε αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες πλύσης συχνά επιβιώνουν διάφοροι μικροοργανισμοί και ανθετικά παθογόνα μικρόβια εξηγούν οι ερευνητές.

«Αν στο σπίτι ζουν άτομα μεγάλης ηλικίας που απαιτούν φροντίδα επειδή έχουν ανοιχτές πληγές ή νεότερα άτομα με τραυματισμούς ή μολύνσεις, η θερμοκρασία πλύσης των ρούχων πρέπει να είναι υψηλότερη ή να χρησιμοποιούνται απολυμαντικά, για να αποφεύγεται η συγκέντρωση επικίνδυνων παθογόνων. Αυτή είναι μία μεγάλη πρόκληση για τους φορείς της υγείας, όσο ο αριθμός των ανθρώπων που λαμβάνουν φροντίδα υγείας από τα μέλη της οικογένειάς τους, αυξάνεται διαρκώς», δήλωσε ο Martin Exner, πρόεδρος του Ινστιτούτου για τη Δημόσια Υγεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βόννης.

Στο νοσοκομείο που λειτουργούσε το πλυντήριο – εστία μετάδοσης του K. oxytoca, οι εξετάσεις ρουτίνας έδειξαν την παρουσία παθογόνων στα βρέφη στη ΜΕΘ. Οι ερευνητές τελικά εντόπισαν ότι τα παθογόνα προέρχονταν από το πλυντήριο.

«Τα νεογέννητα βρίσκονταν στην ΜΕΘ κυρίως λόγω προωρότητας ή άλλη μόλυνσης. Τα ρούχα που τους μετέδωσαν το K. oxytoca ήταν πλεκτά σκουφιά και καλτσάκια που τα βοηθού να κρατηθούν ζεστά στις θερμοκοιτίδες», εξήγησε ο Δρ. Exner.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι τα παθογόνα «είχαν μεταδοθεί μετά τη διαδικασία της πλύσης, μέσω λιμνάζοντος νερού στο πλυντήριο ή/και από τη διαδικασία του ξεπλύματος το οποίο έγινε με κρύο νερό και χωρίς απορρυπαντικό». Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει ασαφές το πώς και μέσω ποιας οδού τα παθογόνα φτάνουν μέσα στο πλυντήριο.

Πάντως αν και αποικίες K. oxytoca εντοπίστηκαν στα νεογνά εντούτοις δεν είχαν μολυνθεί από τα παθογόνα.

Σε κάθε περίπτωση η μελέτη υποδεικνύει ότι οι αλλαγές στη σχεδίαση των πλυντηρίων είναι επιβεβλημένες για να αποτρέπουν τη συγκέντρωση νερού όπου τα μικρόβια μπορούν να αναπτυχθούν και να μεταφερθούν στα ρούχα.

Το διάβασα στο ygeiamou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
Μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψεις:
  • Πώς να διαχειρίζεσαι τις αρνητικές σκέψεις πιο αποτελεσματικά.
  • Πώς να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική σου ισορροπία.
  • Πώς να καλλιεργείς μια νοοτροπία που σε βοηθά να προσεγγίζεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και επιμονή.
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
  • Περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Παρουσιάζει 200 επιδραστικές πεποιθήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως καθημερινά εργαλεία ενδυνάμωσης.
  • Περιλαμβάνει το μοναδικό Ημερολόγιο Επιτυχίας, το οποίο σε βοηθά να οργανώνεις τις σκέψεις, τους στόχους και την προσωπική σου πρόοδο.
VOICE HEALINGΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
01 / 06
Voice Healing από τον Σταύρο Πλουμιστό

Η φωνή ενεργοποιεί τον κόσμο των νοερών εικόνων

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί συνδυάζουν τη φωνή, τον ρυθμό και τη μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυτοσυγκέντρωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής παρατήρησης.

Καθοδηγούμενη φωνήΗχητικές δονήσειςΝοερές εικόνες
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VOICE HEALING
Επιλέγεις συνεδρία ή podcast
Δημιουργείς έναν ήρεμο χώρο
Ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση
Σχηματίζεις θετικές νοερές εικόνες
Επαναλαμβάνεις με συνέπεια
Πώς λειτουργεί το Voice Healing

Μια οργανωμένη διαδρομή καθοδηγούμενης ακρόασης

Επιλέγεις το θέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ακούς σε έναν ήρεμο χώρο και ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση. Η διαδικασία σε προσκαλεί να συγκεντρωθείς, να παρατηρήσεις και να δημιουργήσεις νέες εσωτερικές εικόνες.

ΕπιλογήΑκρόασηΑπεικόνισηΕπανάληψη
Η μεθοδολογία των νοερών εικόνων

Η σκέψη αποκτά μορφή, χρώμα και κατεύθυνση

Μέσα στον νοητικό χώρο σχηματίζονται εικόνες φωτός, φύσης, δύναμης, αγάπης και νέων δυνατοτήτων. Η φωνή καθοδηγεί την προσοχή και βοηθά τον ακροατή να βιώσει συνειδητά τη θετική εσωτερική απεικόνιση.

Νοερή απεικόνισηΘετικές εικόνεςΕσωτερική συγκέντρωση
VOICE
HEALING
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
PODCASTS ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Θεραπευτικές συνεδρίες και podcasts

Ένας κόσμος περιεχομένου για διαφορετικές ανάγκες

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει θεματικές συνεδρίες και podcasts για την αυτογνωσία, τις πεποιθήσεις, την αυτοεκτίμηση, τη διαχείριση του άγχους, την προσωπική εξέλιξη και θέματα της καθημερινής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΗΣ
ELVI
ΕΛΕΝΗ
ΛΙΤΣΑ
ΚΛΥΤΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Είπαν για το Voice Healing

Αληθινές φωνές, διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες

Δώδεκα άνθρωποι μοιράζονται τη δική τους προσωπική εμπειρία από τη μέθοδο και την καθοδηγούμενη διαδικασία ακρόασης. Δείτε και ακούστε τι δηλώνουν για την επαφή τους με το Voice Healing.

12 μαρτυρίεςΠροσωπικές εμπειρίεςΑληθινές φωνές
Voice Healing
Πλάνο Θεραπείας
Premium Plan

Πλήρης πρόσβαση σε όλο το Voice Healing

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing για έναν μήνα. Το Premium Plan περιλαμβάνει τις θεραπευτικές συνεδρίες και τα podcasts που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

65€
Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing
ΕΠΙΛΟΓΗ PREMIUM PLAN
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΟΗ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ / ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

PLOUMISTOS.COM

Επικοινωνία με τον Σταύρο Πλουμιστό

Για πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική επικοινωνία, συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε το μήνυμά σας.

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

PLOUMISTOS LIVE VIDEO

🎥 Τα πιο πρόσφατα βίντεο
Φόρτωση βίντεο…
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,639,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2216,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,246,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1374,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,572,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1763,ΒΙΝΤΕΟ,1330,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9239,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,251,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,182,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,179,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,51,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1772,Κόσμος,10384,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,76,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6965,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6452,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,107,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,115,Στηρίζω,346,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3543,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,114,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,137,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1058,Eco-News,3024,GP - info,5,voice healing therapy,120,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: Το λάθος που κάνετε και το πλυντήριο ρούχων σας αρρωσταίνει
Το λάθος που κάνετε και το πλυντήριο ρούχων σας αρρωσταίνει
Το λάθος που κάνετε και το πλυντήριο ρούχων σας αρρωσταίνει
https://ygeiamou.gr/wp-content/uploads/2019/10/191001142535_plyntirio.jpg
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2019/10/blog-post_50.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/10/blog-post_50.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content