Έκθεση έργων της εικαστικού Κατερίνας Σαμαρά στο Χώρο Τέχνης δ

Έκθεση έργων της εικαστικού Κατερίνας Σαμαρά στο Χώρο Τέχνης δ

⍆Με τίτλο “ Τώρα κεντάς μεσ΄ τη σιωπή ξανά τα όνειρά σου ” έκθεση έργων της Κατερίνας Σαμαρά.... εγκαινιάζεται στο Χώρο Τέχνης δ. την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 στις 7 το απόγευμα. Πρόκειται για την αποτύπωση στιγμών και αισθήσεων της γνωστής καλλιτέχνιδος που ζει και δημιουργεί στο Βόλο, αποδίδοντας με την ξεχωριστή έως ιδιότυπη εικαστική προσέγγιση. Φυσικά υλικά και ύλη συμπλέουν αρμονικά και καλλιτεχνικά αποδίδοντας άλλοτε μορφές και άλλοτε σχήματα συνοδευόμενα από σκέψεις και λέξεις που προσδιορίζουν εποχές και καταστάσεις.

Η Κατερίνα Σαμαρά γεννήθηκε στο Σκλήθρο του Β.Ανατολικού Πηλίου.

Στην Αθήνα και στο Σχολείο της Αγγελικής Χατζημιχάλη με δάσκαλο στο σχέδιο το Δ.Διαμαντόπουλο ,μελέτησε τη λαϊκή Τέχνη το λαϊκό πολιτισμό και ειδικεύτηκε στη Μεταλλοπλαστική Τέχνη .Στη συνέχεια με υποτροφία του Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ πήγε στη Ιταλία στο Μιλάνο στη Σχολή UMANITARIA όπου και ολοκλήρωσε τον τριετή κύκλο Σπουδών στη Μεταλλοπλαστική, Χαρακτική και Κόσμημα.Με υποτροφία της UMANITARIA,κατά τη διάρκεια της Δικτατορίας στην Ελλάδα, συνέχισε σπουδές Γλυπτικής στη Σχολή Καλλών Τεχνών BRERA, στο εργαστήριο του MARINO MARINI, απ’ όπου και αποφοίτησε με άριστα .Το 1981-82 με δεύτερη υποτροφία του Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ, παρακολούθησε στη Σχολή Καλλών Τεχνών της Γενεύης ,το εργαστήριο της Μοντέρνας Tapestry σε Όρθιο Αργαλειό και στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών Kunstgewerbeschuleστη Ζυρίχη, Σχεδιασμό Υφάσματος.

Δίδαξε σε Σχολές Αργυροχρυσοχοΐας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και από το 1985 Εικαστικά στο 1οΠειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Αθήνας.Παράλληλα, Διακοσμητικές Εφαρμογές ,στη Σχολή Γραφικών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, του Τ.Ε.Ι της Αθήνας στη θέση του Επίκουρου Καθηγητή . Επίσης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη θέση του Λέκτορα, στο Παιδαγωγικό τμήμα της Δημοτικής Εκπαίδευσης και ως Εξωτερική Συνεργάτης, στο Μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου της Αθήνας, στις Μουσειακές Σπουδές .Έχει λάβει μέρος σε πολλά Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα.

Έχει συγγράψει το βιβλίο ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ,για τις Σχολές του Ο.Α.Ε.Δ .Έχει Εικονογραφήσει βιβλία . Ο Οργανισμός Βάμβακος της απένεμε Πρώτο Βραβείο Χρυσό Μετάλλιο και ο Σύλλογος Ελλήνων Λογοτεχνών επίσης Χρυσό Μετάλλιο για το έργο της στις Τέχνες και τα Γράμματα. Κατέχει Αντικατάσταση Διδακτορικού Τίτλου στις Διακοσμητικές Εφαρμογές με αναγνωρισμένο Καλλιτεχνικό έργο.

Παρουσιάστηκε το έργο της σε πολλές Ατομικές και Ομαδικές Εκθέσεις στη Ελλάδα Ευρώπη και Αμερική .Έλαβε μέρος στην 6η Biennale Internazionaleστη S.MariadiSalaστη Βενετία το2016, στο 1οΔιεθνές Συνέδριο Γυναικών της Μεσογείου υπό την αιγίδα της UNESCO το 2000 και στο Forum για την Ανακύκλωση στη Ρώμη το 2014. Ποίηση και εικαστικά παρουσίασε το 2016 στο Διαβαλκανικό Φιλολογικό Συνέδριο που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στη Σιάτιστα.Το Εικαστικό της Έργο έχουν παρουσιάσει οι Τεχνοκριτικοί Ντ.Η.Ρογκάν ,ο Μ. Στεφανίδης,ο R. Wollen, η Α. Σχινά ,η Χ.Δραντάκη ,οι Δημοσιογράφοι Β.Καββαθάς, Α.Βασιλειάδης Κ. Παπαγεωργίου και οι Σκηνοθέτες Σ. Σφυρόερα και Σ.Στάγκος.

Έργα της βρίσκονται σε Μουσεία, Πινακοθήκες και σε πολλές Ιδιωτικές Συλλογές στη Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Η επαφή μας με τους Αρχαγγέλους και πως μπορούν να μας βοηθήσουν
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,344,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1683,ΑΠΟΨΕΙΣ,9,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,15,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,537,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,9,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,583,ΒΙΝΤΕΟ,139,ΒΟΛΟΣ,11,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1758,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,18,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΛΛΑΔΑ,95,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,6,ΕΡΕΥΝΕΣ,10,ΖΩΗ,25,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,1,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,28,Κόσμος,9007,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,11,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1465,Πολιτική,6751,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5648,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,950,Τοπικά,11646,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2222,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,14,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,9,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,405,Eco-News,2625,GP - info,5,voice healing therapy,10,
ltr
item
Ploumistos.com: Έκθεση έργων της εικαστικού Κατερίνας Σαμαρά στο Χώρο Τέχνης δ
Έκθεση έργων της εικαστικού Κατερίνας Σαμαρά στο Χώρο Τέχνης δ
Έκθεση έργων της εικαστικού Κατερίνας Σαμαρά στο Χώρο Τέχνης δ
https://www.thenewspaper.gr/wp-content/uploads/2019/10/DSCN3114A-1024x719.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/10/blog-post_3.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/10/blog-post_3.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content