Γιατί αρχαίες τοποθεσίες ευθυγραμμίζονται στην ίδια νοητή γραμμή γύρω από τη Γη;

Γιατί αρχαίες τοποθεσίες ευθυγραμμίζονται στην ίδια νοητή γραμμή γύρω από τη Γη;

⍆Αρκετοί αρχαίοι πολιτισμοί έχουν ένα άγνωστο παρελθόν που δεν έχει καταγραφεί πουθενά...
ή δεν διασώθηκε ως τις μέρες, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που καταστράφηκε από ομάδας ανθρώπων που, υποτίθεται, τους επισκέφτηκαν για να τους εκπολιτίσουν.

Υπάρχουν διάφορες ενδείξεις που στοιχειοθετούν υποθέσεις και θεωρίες για επισκέψεις από άλλους πλανήτες, οι οποίοι τους βοήθησαν να χτίσουν τις πόλεις τους, με ένα συγκεκριμένο τρόπο που τότε ήταν αντιληπτός από όλους.

Όμως, τα μόνο πράγματα που έφτασαν ως εμάς είναι μόνο μυστήρια και αινίγματα που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το παράξενο φαινόμενο να υπάρχει μία ευθυγράμμιση ενός πλήθους αρχαίων αρχαιολογικών χώρων γύρω από τη Γη, ο οποίος υποδεικνύει μία παγκόσμια αρχιτεκτονική που, προφανώς, εξυπηρετούσε κάποιον σκοπό.

Ίσως, αυτή η καθοδήγηση να προήλθε από όντα τα οποία ήρθαν από αλλού, ή από έναν ανθρώπινο πολιτισμό ο οποίος μπορούσε να ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά όχι για λόγους εξουσίας.

Σχεδόν όλες αυτές οι τοποθεσίες στις οποίες αναφερόμαστε θεωρούνται και είναι γνωστές ως περιοχές παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Περιοχές εξαιρετικής πολιτιστικής αλλά και φυσικής σημασίας.

1. Νησί του Πάσχα

Ας ξεκινήσουμε με το νησί του Πάσχα, το οποίο φιλοξενεί τα μυστηριώδη αγάλματα Μοάι, τα οποία δημιουργήθηκαν πριν από περίπου 800 χρόνια για λόγους που παραμένουν άγνωστοι, αν και μία πρόσφατη έρευνα δείχνει πως υποδείκνυαν υπόγεια ρεύματα γλυκού νερού. Ένα σύνολο από 887 Moais μονολιθικών πέτρινων γλυπτών έχει υπολογιστεί.

2. Γραμμές Nazca:

Οι γραμμές Nazca είναι μυστηριώδη γιγαντιαία ιερογλυφικά σκαλισμένα στο έδαφος στην έρημο Nazca του Περού. Θεωρείται ότι χτίστηκαν πριν από περίπου 1.600 χρόνια – κανείς δεν ξέρει γιατί είναι εκεί, αφού μπορεί να τα δει κάποιος μόνο από τον ουρανό. Γιατί να τα έφτιαξαν, όταν υποτίθεται πως οι πτήσεις δεν είχαν καν ακόμα αναπτυχθεί;

3. Machu Picchu

Ο ιερός τόπος Machu Picchu χτίστηκε πριν από περίπου 600 χρόνια στο ύψος της Αυτοκρατορίας Inca.Το Machu Picchu θεωρείται συγχρόνως αριστούργημα αρχιτεκτονικής και μηχανικής, με τα περίεργα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του, ενώ το μυστηριακό της τοποθεσίας σε σχέση με το μυστήριο που το περιβάλει, έχουν καταστήσει την τοποθεσία ως έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον πλανήτη

4. Tassili στην Αλγερία

Το Tassili n’Ajjer είναι μια οροσειρά στην Αλγερία στην έρημο της Σαχάρας. Εκεί βρίσκονται περίπου 15.000 εκπληκτικές σπηλαιογραφίες, μερικές από τις οποίες φτάνουν να έχουν ηλικία περίπου 10.000 ετών. Μερικά από τα γλυπτά είναι επίσης περίεργα.

5. Περσέπολις

Η Περσέπολη ήταν η πρωτεύουσα της Περσικής Αυτοκρατορίας κατά την εποχή των Αχαιμενιδών. Βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα από την ιρανική πόλη Shiraz, κοντά στον τόπο όπου ο ποταμός Pulwar ρέει στο Kur. Χτίστηκε πριν περίπου 2500 χρόνια.

6. Khajuraho

Το Khajuraho είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται στην πολιτεία Madhya Pradesh στην Ινδία. Το μνημειακό σύνολο Khajuraho είναι 85 ειδικοί ναοί προς τιμήν σχετικών θεών, όπως ο Shiva, ο Vishnu, ο Ganesha και ο Jainistas Tithanks. Χτίστηκαν πριν από περίπου 1000 χρόνια.

7. Η Όαση Siwah:

Η γνωστή Όαση Σίουα είναι στη δυτική Αίγυπτο, μεταξύ της Qattara και της αιγυπτιακής άμμου, στην έρημο της Λιβύης, περίπου 50 χιλιόμετρα ανατολικά των συνόρων Λιβύης και 560 χλμ. από το Κάιρο. Είναι διάσημη από το Μαντείο του Amun. Ο Αμούν ήταν μια αιγυπτιακή θεότητα το μαντείο της οποίας επισκέφθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος, ενώ πριν μερικά χρόνια θεωρήθηκε ότι κάπου εκεί θα μπορούσε να είναι κρυμμένη και η σωρός του.

8. Οι πυραμίδες της Γκίζας:

Είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει για τις πυραμίδες της Γκίζας πριν. Αυτές, εκτιμάται ότι έχουν χτιστεί πριν από περίπου 4.600 χρόνια. Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι η παλαιότερη από τα Επτά Θαύματα του κόσμου και η μόνη που υπάρχει ακόμα, εκτός από το γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη από όλες τις υπόλοιπες πυραμίδες της Αιγύπτου.

9. Mohenjo Daro:

Ο Mohenjo Daro ήταν μια πόλη του αρχαίου πολιτισμού της κοιλάδας του Ινδού. Τα ερείπια της βρίσκονται στο έδαφος του σημερινού Πακιστάν. Το παλιό του όνομα είναι άγνωστο. Το σημερινό όνομα Mohenjo Daro σημαίνει κυριολεκτικά το «θόλος του θανάτου» και χτίστηκε περίπου 4.600 χρόνια πριν. Πιστεύεται ότι είναι ένας από τους κύριους αρχαιότερους αστικούς οικισμούς στον κόσμο, ενώ σύγχρονες θεωρίες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν στοιχεία ενός αρχαίου πυρηνικού πολέμου εκεί.

10. Angkor Wat:

Το Angkor Wat, μερικές φορές επίσης γραμμένο και ως Angkor Vat, είναι ο μεγαλύτερος και καλύτερα διατηρημένος ναός εκείνων που αποτελούν τον οικισμό του Angkor. Το Angkor Wat χτίστηκε πριν από περίπου 1000 χρόνια και ήταν αφιερωμένο στον θεό Vishnu. Σύμφωνα με έναν Κινέζο ταξιδιώτη του 13ου αιώνα, πιστεύεται ότι ο ναός χτίστηκε σε μια νύχτα από έναν αρχιτέκτονα με θεϊκές δυνάμεις.

Εδώ, ολοκληρώνεται το ταξίδι που συνδέει τις δύο άκρες του νήματος αυτής της παράξενης και μυστηριώδους ευθυγράμμισης.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε αυτή την «ευθεία γραμμή» που λόγω της σφαιρικότητας της Γης είναι καμπύλη – και, εκτός από μερικές πολύ μικρές αποκλίσεις που μπορεί να οφείλονται σε διάφορες δραστηριότητες του πλανήτη μας, σε διάστημα τόσων αιώνων- μοιάζει να σχηματίσει σχεδόν με έναν ισημερινό.

Άραγε, η πιθανότητα να συμβεί αυτό τυχαία είναι ουσιαστικά μηδενική; Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα τόσοι διαφορετικοί λαοί, σε τόσους διαφορετικούς τόπους και ηπείρους, σε εντελώς διαφορετικές χρονικές περιόδους να «έτυχε» να οικοδομήσουν αυτές τις δημιουργίες, αν δεν υπήρχε κάποιο αρχικό σχέδιο που κληρονόμησαν ή αν δεν «πάτησαν» επάνω σε ήδη παλαιότερα οικοδομήματα. Αυτό υποστηρίζουν διάφοροι ερευνητές.

Και… πως τα κατάφεραν αν δεν είχαν κάποια καθοδήγηση από ψηλά, ή έναν παγκόσμιο χάρτη με μήκη και πλάτη, αλλά και τόσο ακριβείς συντεταγμένες σε τόσο μεγάλη συνάφεια και ακρίβεια με τον υποθετικό αρχαίο παγκόσμιο χάρτη;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Evidence Ancient Aliens Planned Humanity

Το διάβασα στο diadrastika.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Γιατί αρχαίες τοποθεσίες ευθυγραμμίζονται στην ίδια νοητή γραμμή γύρω από τη Γη;
Γιατί αρχαίες τοποθεσίες ευθυγραμμίζονται στην ίδια νοητή γραμμή γύρω από τη Γη;
Γιατί αρχαίες τοποθεσίες ευθυγραμμίζονται στην ίδια νοητή γραμμή γύρω από τη Γη;
https://educateinspirechange.org/wp-content/uploads/2016/04/aliensmap-750x400.jpg
https://i.ytimg.com/vi/9faGKdz5iSA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/10/blog-post_23.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/10/blog-post_23.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content