================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

8ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου 2019

⍆Σε μια πρωτότυπη συνεργασία προχώρησαν οι διοργανωτές του περίφημου.... και εντυπωσιακού 8ου Ιστορικού Ράλλυ Όλυμπου 2019 (The Historic Rally of Olympian Gods ) -24η Μακεδονική Πλοήγηση ,που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019 στη Θεσσαλία , με τη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου VOLOSLENS , με σκοπό να διαφημιστεί το Πήλιο και η Θεσσαλία, μέσα από το φακό των φωτογράφων της πασίγνωστης αυτής Λέσχης.

Οι φωτογράφοι της VOLOS LENS θα αποθανατίσουν σε κίνηση, τα μοναδικά και σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα-αντίκα, ηλικίας πολλών …δεκαετιών , που θα τα κινούν πληρώματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό , αφού για μια ακόμα φορά, το Πήλιο ,είναι μέσα στους απόλυτους προορισμούς των Διοργανωτών του -σημαντικού για τη χώρα- Ράλλυ, που «κλέβει» κάθε χρόνο τις καρδιές όλων των φανατικών φίλων της κλασσικής αυτοκίνησης.

Το περίφημο αυτό Ράλλυ διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το παγκόσμιο Δίκτυο 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ"-(έδρα Ελασσόνα) ,που το θεσμοθέτησε το έτος 2011 , σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ) , με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, είναι ενταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α., ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων της Π.Ε. Λάρισας και της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Μια πρωτότυπη συνεργασία με τη Λέσχη VOLOSLENS για την ανάδειξη της Θεσσαλίας
Οι διοργανωτές αυτή τη φορά συνεργάζονται με μια αποδεδειγμένα αξιόλoγη και καταξιωμένη φωτογραφική Λέσχη, με σκοπό ,μέσα από την κλασσική αυτοκίνηση και τη φωτογράφιση των κλασσικών αυτοκίνητων ,με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο, μέσα στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Πηλίου ,της Κάρλας και της Θεσσαλίας , θα αναδείξουν τους μαγικούς «άγνωστους» προορισμούς της Θεσσαλίας , σε όλο τον κόσμο ,με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφική λέσχη VolosLens δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στις καλλιτεχνικές φωτογραφικές εκδηλώσεις της περιοχής της Μαγνησίας .

Άρχισε σαν μια μικρή ερασιτεχνική ομάδα με συντονιστή τον Α.Ζαφειρίδη και έχει κάνει εκθέσεις στο «Αχίλλειο", στο μέγαρο Τσικρίκη, στο ξενοδοχείο Ξενία ,το Νέο Επιβατηγό Σταθμό στο λιμάνι του Βόλου , ως συνδιοργανωτές της Ναυτικής Εβδομάδας και άλλων φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, ενώ έχει αναλάβει την φωτογραφική κάλυψη και διαφημιστική προώθηση διάφορων εκδηλώσεων, όπως οι «Μάηδες», το αποτέλεσμα της οποίας εκτίθεται ως φωτογραφική έκθεση στην Μακρινίτσα ( Art Cafe.)

Σπάνια αυτοκίνητα σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκερι ,Πήλιο ,Κάρλα
Σημειώνεται ότι οι πολυπληθείς φίλοι του κλασσικού αυτοκινήτου , θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να θαυμάσουν τα μοναδικά οχήματα, που σπάνια ,πλέον , συναντά κανείς στους δρόμους σε όλη την υφήλιο, σε όλη τη διαδρομή , όπως αυτή ανακοινώθηκε από τη Διοργάνωση , αλλά και στα σημεία στάθμευσης , που είναι:
  • Λάρισα, κεντρική πλατεία , Σάββατο 5/10 ώρες 09.00-11.30 π.μ.
  • Βόλος, παραλία–κτίριο «Παπαστράτος» , Σάββατο 5/10, ώρες 11.30 π.μ. -14.00 μ.μ.
  • Αγιά Κυριακή Τρικερίου , Σάββατο 5/10 ,ώρες 14.30-16.30 μ.μ.
  • Βόλος, πάρκο Ρ.Φεραίου , Κυριακή 6/10 ώρες 08.00-10.30 π.μ. 
  • Κανάλια Μαγνησίας ,Κυριακή 6/10 ώρες 11.00-12.00 π.μ. 
  • Λάρισα , Κεντρική πλατεία και Αρχαίο Θέατρο ,Κυριακή 6/10 , ώρες 12.30-17.00 μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ του 8ου ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ ΟΛΥΜΠΟΥ 2019
Σάββατο 5/10/2019 :
Λάρισα -Κεντρική πλατεία (εκκίνηση 10.00 π.μ.-12.00 π.μ. ) , μετακίνηση μέσω της ΠΕΟ Λάρισας -Βόλου ,Βόλος (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-κτίριο "Παπαστράτος"-ανασυγκρότηση -εκκίνηση) , Αγριά, Κ.λεχω΄ναι, Α. Λεχώνια, Μαλάκι, Αργαλαστή, Χόρτο, Μηλίνα, Αγία Κυριακή (Ανασυγκρότηση), Μηλίνα, Xόρτο, Αργαλαστή ,Ε.Ο. Αργαλαστής-Βόλου, Μηλιές, Βυζίτσα (στάση στον Γυναικείο Συνεταιρισμό «Εσπερίδες»), Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος, Ά. Λεχώνια, Κ. Λεχώνια, Αγριά ,Βόλος (Volos Palace - Διανυκτέρευση)

Κυριακή 6/10/2019
Βόλος ( Εκκίνηση 10.00 π.μ.από το Ξενοδοχείο Volos Palace ) , Μελισσάτικα ,Κερασιά , Κανάλια Μαγνησίας (στάση ανασυγκρότησης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καναλίων –πρόεδρος κ. Φάκα Βασιλική, προσφορά τοπικών προϊόντων ) , Λίμνη Κάρλα, Στεφανοβίκειο, ΠΕΟ Βόλου –Λάρισας, ΛΑΡΙΣΑ ( Τερματισμός 13.00 – Αρχαίο Θέατρο Λάρισας )

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων οι μεγάλοι Συνδιοργανωτές
Το σημαντικό αυτό γεγονός , που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των Λεσχών του μηχανοκίνητου αθλητισμού, υποστηρίζεται σταθερά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων ,από τον οποίο γίνονται πάντα οι εκκινήσεις από το έτος 2012 ,αλλά και πολλούς Δήμους της Θεσσαλίας, που αποτελούν κάθε χρόνο τους προορισμούς του Ράλλυ , αφού αυτό κάθε χρόνο αλλάζει τις διαδρομές του, προκειμένου να αναδεικνύεται ο πολιτιστικός και φυσικός πλούτος όλης της Θεσσαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίφημο, σε όλο τον κόσμο, Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου (The Historic Rally of Olympian Gods ), είναι ενταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. και έχει σπάσει ρεκόρ συμμετοχών, αφού χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική διοργάνωση ,τις έντονες συγκινήσεις και τις υψηλές δόσεις αδρεναλίνης.
8ο Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου 2019 Reviewed by PLOUMISTOS on 10:10 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.