Ο νόμος του «επιτρέπω»: Δίνοντας χώρο στη ζωή μας για δημιουργία και νέες ευκαιρίες

Ο νόμος του «επιτρέπω»: Δίνοντας χώρο στη ζωή μας για δημιουργία και νέες ευκαιρίες

⍆Έχουμε μάθει ότι ο πιο ισχυρός νόμος στο σύμπαν είναι ο Νόμος της Έλξης.... Αυτός ο νόμος ορίζει ότι «Αυτό που είναι σαν εαυτό, θα προσελκύει εαυτό». 

Έχουμε μάθει επίσης τον Νόμο της Σκόπιμης Δημιουργίας που ορίζει ότι: «Αυτό στο οποίο δίνω τη σκέψη μου, αρχίζει να το προσελκύω. Αυτό στο οποίο δίνω σκέψη με συναίσθημα και συνέπεια, το προσελκύω πιο γρήγορα».

Στην πράξη, πιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι, όταν κάτι άσχημο συμβαίνει στη ζωή σας, προστίθενται κι άλλες δυσκολίες, με αποτέλεσμα να σας δημιουργείτε η εντύπωση ότι όλα πάνε στραβά. Εάν ξεκινάτε τη μέρα σας με αρνητικές σκέψεις, συνήθως η μέρα περνά δύσκολα. Εάν όμως την ξεκινάτε θετικά, το υπόλοιπο της μέρας σας είναι θετικό.

Οι σκέψεις προσελκύουν η μία την άλλη και κερδίζουν σε ισχύ όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε σε αυτές. Ό,τι παρουσιάζεται, λοιπόν, είναι η άμεση αντανάκλαση αυτών που σκέφτεστε και αισθάνεστε.

Εάν καταφέρετε να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε τους παραπάνω δύο νόμους, θα έχετε βελτιώσει σημαντικά τη γνώση σας για το πώς λειτουργεί το σύμπαν και πώς, κατά συνέπεια, λειτουργούν τα πράγματα στη ζωή σας. Θα έχετε αντιληφθεί και αποδεχτεί ότι είστε οι δημιουργοί της δικής σας εμπειρίας, και θα είστε σε θέση να επιλέξετε συνειδητά την εμπειρία ζωής που επιθυμείτε.

Τίποτα όμως δεν θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε εάν δεν λάβετε υπόψη σας τον Νόμο του «Επιτρέπω». Ο νόμος του «Επιτρέπω» αναφέρεται στην αρχή της μη-αντίστασης. Όταν υιοθετείτε μια στάση αντίστασης απέναντι στους ανθρώπους ή σε όσα συμβαίνουν, δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι αποτελεσματικός στο να δημιουργήσει αυτό που επιθυμεί. Με άλλα λόγια, η δημιουργική διαδικασία παρεμποδίζεται. Αντίθετα, όταν δεν αντιστέκεστε, κερδίζετε απόλυτη ελευθερία και δράση.

Για να κατανοήσετε καλύτερα αυτά που σας λέω, ας δούμε μια οικεία αναλογία. Φανταστείτε μια κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό, όπου έχετε στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία υλικών. Εσείς επιλέγετε ποιες συναλλαγές θέλετε να φτιάξετε και ποια υλικά επιθυμείτε να βάλετε σε αυτές τις δημιουργίες.

Αναλογιστείτε ότι τα υλικά της κουζίνας είναι οι εμπειρίες της ζωής σας. Κάθε εμπειρία είναι διαθέσιμη σε εσάς, αλλά εσείς προσανατολίζεστε σε αυτές που σας ενδιαφέρουν να βιώσετε και δεν ασχολείστε με τις άλλες ούτε όμως ενοχλείστε από αυτές.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να παρασκευάσετε μια πίτα (ο στόχος). Γνωρίζετε ποια υλικά χρειάζεστε και πώς να τα συνδυάσετε (στρατηγική), ώστε να φτιάξετε αυτό που θέλετε. Προχωράτε στη δημιουργία σας και, ενώ γύρω σας υπάρχουν πολλά υλικά που δεν είναι κατάλληλα για τη συγκεκριμένη συνταγή, δεν ανησυχείτε ούτε δυσφορείτε επειδή υπάρχουν.

Κατανοείτε ότι κάποια είναι αρμονικά με τη δημιουργία που επιδιώκετε, ενώ κάποια άλλα όχι. Ωστόσο, δεν νιώθετε την ανάγκη να απομακρύνετε ή να απαγορεύσετε από την κουζίνα σας τα ακατάλληλα υλικά, γιατί καταλαβαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος αυτά να καταλήξουν στην πίτα σας εκτός κι αν εσείς τα βάλετε μέσα.

Και, καθώς είστε ξεκάθαροι για το ποια υλικά συνάδουν με τη δική σας δημιουργία, δεν έχετε καμία έγνοια για τη μεγάλη ποικιλία υλικών που υπάρχει διαθέσιμη στην κουζίνα σας. Επιτρέπετε την ύπαρξη όλων των υλικών και συγκεντρώνεστε μόνο σε αυτά που σας ενδιαφέρει να προσθέσετε στη δική σας δημιουργία.

Το μήνυμα του Νόμου του «Επιτρέπω» είναι απλό: εστιάστε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν και αφήστε τα υπόλοιπα να υπάρχουν

Στην πράξη, ο Νόμος του «Επιτρέπω» αναφέρεται στην αρχή της αποδοχής του εαυτού και των άλλων και της μη-αντίστασης στη δημιουργική διαδικασία. Όπως και όλοι οι άλλοι νόμοι που κυβερνούν το σύμπαν, ο Νόμος του «Επιτρέπω» είναι αιώνιος, παγκόσμιος και απόλυτος. Υπάρχει, είτε τον αποδέχεστε είτε όχι. Επηρεάζει τη ζωή σας, είτε το ξέρετε είτε όχι. Αυτό είναι σημαντικό να το κατανοήσετε και να το εφαρμόσετε συνειδητά.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Νικόλ Μαντζικοπούλου με τίτλο «Γιατί δεν μου το είπε κανείς;» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com
Η επαφή μας με τους Αρχαγγέλους και πως μπορούν να μας βοηθήσουν
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,344,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1683,ΑΠΟΨΕΙΣ,9,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,15,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,537,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,9,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,583,ΒΙΝΤΕΟ,139,ΒΟΛΟΣ,11,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1758,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,18,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΛΛΑΔΑ,95,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,6,ΕΡΕΥΝΕΣ,10,ΖΩΗ,25,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,1,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,28,Κόσμος,9007,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,11,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1465,Πολιτική,6751,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5648,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,950,Τοπικά,11646,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2222,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,14,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,9,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,405,Eco-News,2625,GP - info,5,voice healing therapy,10,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο νόμος του «επιτρέπω»: Δίνοντας χώρο στη ζωή μας για δημιουργία και νέες ευκαιρίες
Ο νόμος του «επιτρέπω»: Δίνοντας χώρο στη ζωή μας για δημιουργία και νέες ευκαιρίες
Ο νόμος του «επιτρέπω»: Δίνοντας χώρο στη ζωή μας για δημιουργία και νέες ευκαιρίες
https://i2.wp.com/www.ereportaz.gr/wp-content/uploads/2015/04/image-4151.jpg?fit=612%2C382
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/09/blog-post_96.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/09/blog-post_96.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content