Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Συμμετοχή του Δήμου Βόλου με σύνθημα «Ας περπατήσουμε όλοι μαζί!»

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Συμμετοχή του Δήμου Βόλου με σύνθημα «Ας περπατήσουμε όλοι μαζί!»

⍆Ο Δήμος Βόλου μέσω της Αντιδημαρχίας Δόμησης και Βιώσιμης Κινητικότητας... συμμετέχει στο θεσμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με δράσεις κυρίως εκπαιδευτικές και στόχο τη διαφύλαξη των αρχών της Βιώσιμης Κινητικότητας και την προώθηση της ενεργητικής μετακίνησης.

Η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας με σύνθημα «Ας περπατήσουμε όλοι μαζί!» ανέλαβε τη διοργάνωση μίας σειράς δράσεων διάχυσης της πληροφόρησης και αφύπνισης των χρηστών του αστικού και περιαστικού χώρου καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας με κορυφαία τη δράση της Παρασκευής 20/9/2019 στις 10.00π.μ., όπου στην παραλία του Βόλου στην περιοχή του Ηρώου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει:

- Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής,

- Διαγωνισμούς Ζωγραφικής,

- Συμβολικό «κλείσιμο» κεντρικής οδού της πόλης,

- Πορεία με τα πόδια, με ποδήλατα και αναπηρικά αμαξίδια,

- Μικρή διαδρομή με πλήρως προσβάσιμο λεωφορείο της Αστικό ΚΤΕΛ.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με καινούρια ποδήλατα και θα χορηγηθούν αναψυκτικά και σνακ στα παιδιά που θα συμμετάσχουν. Την εκδήλωση υποστηρίζει ενεργά το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» και συμμετέχουν η Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε., η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, η Κ.Σ.Ε. Δράση & Ενέργεια – Ποδηλατοδράσεις, ποδηλατικοί και αθλητικοί σύλλογοι της πόλης, σύλλογοι ΑΜΕΑ και λοιποί φορείς.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Πρόκειται για θεσμό ο οποίος έχει καθιερωθεί και υλοποιείται ανελλιπώς από το 2002. Συμμετέχουν όλα τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο Δήμος Βόλου έχει λάβει βραβείο (2018) ως μία από τις Δέκα Κορυφαίες Ελληνικές Συμμετοχές στην Εβδομάδα Κινητικότητας. Πιστός και φέτος στο ραντεβού του με τις αρχές της κινητικότητας, ο Δήμος Βόλου συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία ώστε η πόλη να αλλάξει προς το καλύτερο. Η φετινή διοργάνωση στοχεύει στην ανάδειξη του ασφαλούς περπατήματος και της ποδηλασίας ως τρόπων κίνησης με οφέλη πολλαπλά, όπως την κοινωνική και οικονομική προσβασιμότητα, την αξιοπιστία, τη μείωση των εκπομπών του άνθρακα, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, το θετικό αντίκτυπο στην υγεία και την ευελιξία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας συστήνεται ο περιορισμός στη χρήση αυτοκινήτων Ι.Χ. και ενθαρρύνεται η χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης.

Η ενεργή συμμετοχή των δημοτών, είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη των στόχων της Βιώσιμης Κινητικότητας στην πόλη μας, με στόχο ευκολότερες, ασφαλέστερες και οικονομικότερες μετακινήσεις, μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, διασφάλιση ενεργειακών πόρων και ευρύτερα την προστασία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή, συμβάλλοντας στη διασφάλιση ενός υγιούς περιβάλλοντος διαβίωσης και για τις επόμενες γενιές.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται στη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας, κτίριο Σπίρερ, Μικρασιατών 81, στο τηλέφωνο 24213-56874 (κ. Ελένη Ψυχούλη), ή μέσω e-mail στο volosmobility@gmail.com
Η επαφή μας με τους Αρχαγγέλους και πως μπορούν να μας βοηθήσουν
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,344,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1683,ΑΠΟΨΕΙΣ,9,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,15,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,537,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,9,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,583,ΒΙΝΤΕΟ,139,ΒΟΛΟΣ,11,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1758,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,18,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΛΛΑΔΑ,95,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,6,ΕΡΕΥΝΕΣ,10,ΖΩΗ,25,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,1,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,28,Κόσμος,9007,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,11,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1465,Πολιτική,6751,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5648,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,950,Τοπικά,11646,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2222,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,14,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,9,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,405,Eco-News,2625,GP - info,5,voice healing therapy,10,
ltr
item
Ploumistos.com: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Συμμετοχή του Δήμου Βόλου με σύνθημα «Ας περπατήσουμε όλοι μαζί!»
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Συμμετοχή του Δήμου Βόλου με σύνθημα «Ας περπατήσουμε όλοι μαζί!»
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Συμμετοχή του Δήμου Βόλου με σύνθημα «Ας περπατήσουμε όλοι μαζί!»
https://www.astratv.gr/wp-content/uploads/2019/09/70926507_2949858328420038_5948665151048646656_n.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/09/blog-post_80.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/09/blog-post_80.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content