================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Οφέλη της πνευματικής αφύπνισης που κανείς δεν αναφέρει

⍆Όταν ένα άτομο βρίσκεται σε διαδικασία πνευματικής αφύπνισης , ενώ μπορεί να έχει την αίσθηση....
ότι συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο, ίσως να είναι δύσκολο να αναγνωρίσει τι ακριβώς είναι αυτό.

Για εκείνους που αισθάνονται ότι ίσως υφίστανται μια τέτοια μεταμόρφωση, υπάρχουν ορισμένες καθολικές ενδείξεις πνευματικής αφύπνισης που έχουν καταγραφεί από άτομα που υποβλήθηκαν στην προαναφερθείσα διαδικασία.

Όσο βιώνουν πνευματική αφύπνιση αισθάνονται λιγότερο περιορισμένοι από τον εσωτερικό τους κόσμο και πιο συνδεδεμένοι με τον κόσμο γύρω τους, αρχίζουν επίσης να αισθάνονται πιο έντονα την ενέργεια του σύμπαντος, και να συνειδητοποιούν ότι αποτελούν κομμάτι κάτι μεγαλύτερου από τους ίδιους , και ότι μπορούν να το αξιοποιήσουν, αντλώντας δύναμη από αυτό.

Το πως ακριβώς αυτό το συναίσθημα της συνδετικότητας εκδηλώνεται, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το άτομο και τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις του, το οποίο συχνά αισθάνεται ότι δεν είναι μόνο και ότι έχει κάποιο υψηλότερο σκοπό.

Ακούστε το video για τα "Οφέλη της πνευματικής αφύπνισης που κανείς δεν αναφέρει"
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Οφέλη της πνευματικής αφύπνισης που κανείς δεν αναφέρει Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.