================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Τι εξαντλεί την προσωπική ενέργεια μας

⍆Ο νους μας είναι μέρος του συνολικού Νου και η πραγματικότητά μας.... δεν είναι τίποτε άλλο από εκδήλωση του νου μας. Ενέργεια, συνεπώς, είναι η ικανότητα ενός Νου να παραγάγει έργο. Οποιαδήποτε μορφή δράσης από τα παιδικά παιχνίδια μέχρι τη λειτουργία των μηχανών και από το μαγείρεμα τροφών μέχρι τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο προϋποθέτει κατανάλωση ενέργειας.

Επειδή τα πάντα κινούνται – τα πάντα είναι κραδασμός δηλαδή δόνηση - η αγνή ενέργεια, δονείται σε διαφορετικές συχνότητες. Κάθε τι που συλλαμβάνουν οι αισθήσεις μας μεταφέρεται και το αντιλαμβανόμαστε μέσω δονήσεων. Από το ΟΛΟΝ, που είναι Αγνό Πνεύμα, μέχρι κάτω στην πιο πυκνή μορφή Ύλης, όλα δονούνται. Όσο υψηλότερη η δόνηση, τόσο υψηλότερη η κατανάλωση της προσωπικής μας ενέργειας.

Στην καθημερινότητα μας υπάρχουν παράγοντες και συνήθειες που παίρνουν πολύ μεγάλο ποσοστό από την ενέργεια μας;

1. Η έλλειψη ύπνουΚάθε άτομο χρειάζεται να κοιμηθεί έναν αριθμό ωρών. Ακούστε το σώμα σας. Σας αρκούν 5 ώρες ύπνου ή χρειάζεστε 8; Φυσικά εκτός από την ποσότητα του ύπνου σημαντική είναι και η ποιότητα. Κοιμηθείτε αρκετά και καλά και επαναφορτίστε πλήρως τις μπαταρίες σας.

2. Η πολύ καφεΐνηΗ καφεΐνη έχει κάποια ευεργετικά αποτελέσματα αλλά, όπως και η ζάχαρη που θα δούμε έπειτα, αυτά είναι στιγμιαία και μακροπρόθεσμα μας στερεί περισσότερη ενέργεια από ότι μας προσφέρει. Η καφεΐνη πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο για αλλιώς θα παρουσιάσουμε αυξημένη κόπωση, ευερεθιστότητα και κάποιες φορές και αϋπνία ή έναν κακό ποιοτικά ύπνο. Ως εκ τούτου, είναι καλό να μετριάσετε την κατανάλωσή της.

3. Η ζάχαρηΌταν η ζάχαρη απορροφάται από το αίμα παρατηρείται η γρήγορη και απότομη παραγωγή ενέργειας. Αλλά 30-60 λεπτά αργότερα υπάρχει μια κατακόρυφη πτώση της ενέργειας μας. Καταναλώστε ζάχαρη σε μικρές ποσότητες και αποφύγετε να έχετε γλυκά πάνω σας. Προτιμήστε να πάρετε σάκχαρα από κάποιο φρούτο.

4. Η έλλειψη άσκησηςΑσκηθείτε κάνοντας απλά πράγματα. Πάτε κάπου με τα πόδια, μην χρησιμοποιείται ασανσέρ για 1 ως 3 ορόφους, τεντώστε τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Η ελαφριά άσκηση αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Αν δεν κάνετε οποιαδήποτε άσκηση θα έρθει η εποχή που θα σας φαίνεται κουραστικό να περπατήσετε ακόμη και ένα οικοδομικό τετράγωνο.

5. Έλλειψη οξυγόνουΠροφανώς όλοι αναπνέουμε, αλλά στη διάρκεια της ημέρας καλό θα ήταν να ηρεμούμε για 5 λεπτά και να παίρνουμε κάποιες αργές και βαθιές αναπνοές. Οι πνεύμονες μας πρέπει να είναι γεμάτοι από οξυγόνο για να μπορούν να το μετατρέψουν σε ενέργεια.

6. Επεξεργασμένα τρόφιμαΣυντηρητικά, γαλακτοποιητικές, χρώματα κτλ κτλ.. Αν διαβάζαμε και καταλαβαίναμε τις ετικέτες των τροφίμων που καταναλώνουμε θα κερδίζαμε αρκετά χρόνια ζωής και υγείας. Πρέπει να βάλετε στην καθημερινότητα σας φρέσκα τρόφιμα και αν μπορείτε και βιολογικής καλλιέργειας. Σε όλο τον κόσμο εκθειάζουν τα οφέλη και τις αρετές της μεσογειακής διατροφής: φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο, κτλ

7. ΑφυδάτωσηΌλα μας τα όργανα (και ο εγκέφαλος) χρειάζονται νερό για να λειτουργήσουν. Αν δεν έχετε αρκετό, κουράζονται πιο γρήγορα και έχουν χαμηλότερες επιδόσεις. Είναι τόσο απλό. Αρκούν οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα. Μπορείτε επίσης αντί για 1 ποτήρι νερό να καταναλώσετε χυμό φρούτων ή άλλα ποτά. Όχι, όμως καφέ και αλκοόλ. Η καφεΐνη και το αλκοόλ έχουν αντίθετα αποτέλεσμα αφού αφυδατώνουν τον οργανισμό.

8. ΣτρεςΒγάλτε το άγχος και το στρες από την ζωή σας. Το στρες σας καταναλώνει ενέργεια και δεν σας δίνει κάτι ωφέλιμο. Κρατηθείτε μακρυά του.

9. Ο χρόνιος πόνοςΜερικοί άνθρωποι συνηθίζουν να ζουν με τον πόνο. Και πολλοί υποφέρουν από το σύνδρομο της Χρόνιας Κόπωσης χωρίς καν να το γνωρίζουν. Θα ήταν περιττό να πούμε ότι θα πρέπει να αναζητήσετε την κατάλληλη θεραπεία για να αντιμετωπίσετε όλη αυτή την ταλαιπωρία. Ακούγεται προφανές, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να ζουν με πονεμένα πόδια, χέρια, μάτια κτλ χωρίς την παραμικρή πρόθεση να επισκεφθούν κάποιον γιατρό.

10. Οι τοξικοί άνθρωποιΤο τι σημαίνει «τοξικός άνθρωπος» για τον καθένα μας είναι κάτι υποκειμενικό. Για παράδειγμα, εμένα με επηρεάζουν αρνητικά οι άνθρωποι που είναι επιρρεπείς σε κουτσομπολιά ή που λένε πράγματα πίσω από την πλάτη κάποιου και μπροστά του είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Επίσης με ενοχλούν αυτοί που ρίχνουν την ευθύνη πάντα στους άλλους. Προσπαθήστε να συνδιαλέγεστε με ανθρώπους που έχουν να σας δώσουν θετικά ερεθίσματα. Κρατήστε μακριά ότι θεωρείτε τοξικό και επιβλαβές.

Ένας από τους λόγους που χάνουμε την ενέργεια μας και η προσωπική μας ευθύνη

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Τι εξαντλεί την προσωπική ενέργεια μας Reviewed by PLOUMISTOS on 9:03 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.