================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πως να βγάλεις τις τοξικές πεποιθήσεις που ορίζουν την ζωή σου

⍆Είναι εκπληκτικό πόσοι έξυπνοι άνθρωποι, που θεωρούν τον εαυτό τους καλά ενημερωμένο...
και λογικό, υποστηρίζουν απόψεις και έχουν πεποιθήσεις που ανατρέπουν την ευτυχία τους, επιτρέπουν την δυστυχία να γίνει ένα με τον εαυτό τους, υπονομεύουν την ευημερία των φίλων αλλά και των οικογενειών τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αρνητικοί και σαμποτάρουν τους εαυτούς τους αλλά και αυτούς που αγαπούν.

Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν λανθασμένες πεποιθήσεις έχουν την τάση να υποφέρουν, χωρίς λόγο, συναισθηματικά και εμφανίζουν μεγάλης έκτασης ψυχολογικές δυσκολίες, έως και παράνοια.

Ο κατάλογος των τοξικών πεποιθήσεων που βασανίζουν την ζωή του ανθρώπινου ζώου είναι σχεδόν ατελείωτος.

Οι λανθασμένες τοξικές πεποιθήσεις είναι σαν τους κακούς οδικούς χάρτες. Αν τους ακολουθήσετε, μπορεί να χαθείτε σε απελπιστικό σημείο. 

Είναι δύσκολο να ζήσετε την ζωή και να επιχειρήσετε σε αυτήν, διατηρώντας τόσα λανθασμένα, τοξικά σκεπτικά ή εσφαλμένες ιδέες και θεωρήσεις.

Εσείς, σε πόσες Τοξικές Πεποιθήσεις πιστεύετε;
Ακούστε κάθε μία προσεκτικά και αποφασίστε αν ουσιαστικά, συμφωνείτε ή διαφωνείτε με αυτήν.

Το ηχητικό αρχείο - video που θα ακούσετε περιέχει πιστοποιημένους θεραπευτικούς ήχους και σε συνδυασμό με την φωνή του Στ. Πλουμιστού, δημιουργείται ένα ηχητικό περιβάλλον συναισθηματικής αποφόρτισης και βαθιάς νοητικής χαλάρωσης.
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)

   Με έμπνευση από το terrapapers.com

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Πως να βγάλεις τις τοξικές πεποιθήσεις που ορίζουν την ζωή σου Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.