================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δωρεάν παράσταση αύριο στο αρχαίο θέατρο Δημητριάδος

⍆Οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς αποτελούν θεσμό,...
στον οποίο η Ελλάδα συμμετέχει από το 1996, υιοθετώντας πλήρως τους σκοπούς και το χαρακτήρα του.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό με μία και μοναδική δράση, η οποία περιλαμβάνει εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της αρχαιολόγου Καλλιόπης Αλματζή που έφυγε πρόωρα από κοντά μας και υπήρξε ενεργό μέλος της για πολλά χρόνια.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «Μνήμης χάριν αρχαιολόγου Καλλιόπης Αλματζή (1968-2017)» και θα πραγματοποιηθεί αύριο 29 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή, στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Δημητριάδος στις 11:00 πμ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το έργο του Γιάννη Ρίτσου «Αίας» (Τέταρτη Διάσταση), το οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Ιωάννης Τράντας σε σκηνοθεσία του ίδιου και με τη συνοδεία στο πιάνο του Πέτρου Δουρδουμπάκη. Η παράσταση πλαισιώνεται από μικρή φωτογραφική έκθεση από τη ζωή και τη δράση της Καλλιόπης Αλματζή στην ΕΦΑ Μαγνησίας και αλλού.

Η είσοδος στο αρχαίο θέατρο της Δημητριάδας όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση, είναι ελεύθερη για το κοινό. Το ίδιο ισχύει και για τα μουσεία και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους της ΕΦΑ Μαγνησίας κατά το τριήμερο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, από τις 27 μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου 2019.
Δωρεάν παράσταση αύριο στο αρχαίο θέατρο Δημητριάδος Reviewed by PLOUMISTOS on 10:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.