================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πολλοί από εμάς είμαστε άγκυρες φωτός - Ο φόβος της μη πνευματικής ανύψωσης

⍆Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται επιβεβαίωση ότι κάνουν τα πάντα σωστά...
προς την πνευματική ανύψωση.

Όμως ο φόβος της μη πνευματικής ανύψωσης, εμποδίζει περισσότερο την αυτοβελτίωση καθώς είναι δύσκολο μερικές φορές να συνειδητοποιήσουμε ότι τα εμπόδια, το χάος και οι ασθένειες μπορούν να αποτελέσουν μέρος της διαδικασίας πνευματικής ανύψωσης, ενώ μερικές φορές μπορούν να θεωρηθούν λανθασμένα ως αποτυχία.

Πολλοί από εμάς είμαστε άγκυρες φωτός και δεν έχουμε πολλούς φίλους που βιώνουν τα ίδια πράγματα . Επομένως, δεν έχουμε κανένα πλαίσιο αναφοράς ή επιβεβαίωσης πως κάνουμε ό,τι απαιτείται ώστε να ανυψωθούμε πνευματικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ηλεκτρονικά άρθρα, τα βίντεο και οι συνεδρίες με καθοδηγητές είναι τόσο σημαντικά, με σκοπό να ανταλλάξουμε σκέψεις και να αξιολογήσουμε αντιλήψεις.

Όταν έχω μια συνεδρία με κάποιον, μπορώ να «μετρήσω» το επίπεδο πνευματικής ανόδου του από τη συνειδητότητα και την επίγνωσή του. Η πνευματική ανύψωση είναι η αύξηση της δονητικής συχνότητας στα σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά τους σώματα σε συνδυασμό με το πνεύμα ή τη συνείδηση, προκειμένου να ξεκλειδώσετε το DNA που θα ανοίξει τις πόρτες σε πολυδιάστατες πραγματικότητες.

Όλες οι απαντήσεις κρατούνται μέσα μας, και η αρχική φάση του να φτάσουμε σε αυτές τις απαντήσεις είναι το δυσκολότερο κομμάτι της διαδικασίας.

Ένα από τα πράγματα που κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν ανυψώνονται πνευματικά είναι όταν «αποσυνδέονται» και αναγκάζονται να σταματήσουν για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Το video που θα ακούσετε περιέχει πιστοποιημένους θεραπευτικούς ήχους και σε συνδυασμό με την φωνή του Στ. Πλουμιστού, δημιουργείται ένα ηχητικό περιβάλλον συναισθηματικής αποφόρτισης και βαθιάς νοητικής χαλάρωσης.

(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Πολλοί από εμάς είμαστε άγκυρες φωτός - Ο φόβος της μη πνευματικής ανύψωσης Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.