================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πώς να ανακτήσετε την κυριαρχία του νου σας

⍆Θα θέλατε να είστε ελεύθεροι και να διεκδικήσετε την κυριαρχία του νου σας;...
Φαίνεται ότι μερικές φορές ακόμα και η λεγόμενη Εναλλακτική Κοινότητα που πιστεύει ότι αποκαλύπτει μυστικά της καταπιεστικής καθημερινότητας δεν συνειδητοποιεί ότι προωθεί την προπαγάνδα του συστήματος.

Όσοι ενδιαφέρονται ενεργά να δουν την πραγματικότητα όπως είναι, ή ελπίζουν να είναι, είναι παγιδευμένοι στο σύστημα ελέγχου της αλλοιωμένης αντιτιθέμενης συνείδησης που ευημερεί αφαιρώντας την εξουσία και την κυριαρχία μας.

Είμαστε ισχυρότεροι όταν είμαστε πλήρως αυτεξούσιοι, γιατί η δύναμη που έχουμε μέσα μας είναι μέρος της ίδιας δύναμης που είναι αιτία ύπαρξης αυτής της όμορφης πραγματικότητας. Είμαστε ανίκανοι μόνο αν πιστεύουμε ότι είμαστε. Γεννιόμαστε με ελεύθερη βούληση και είναι καθήκον μας να αμυνθούμε και να απελευθερωθούμε.

Ζήστε σήμερα με τρόπο που ανυψώνει την ειρήνη, την αγάπη και την ευτυχία και μειώνει τον πόνο στον πλανήτη. Βρισκόμαστε σε αυτό το γαλαξιακό "διαστημόπλοιο" μαζί και κατά τη διάρκεια του χρόνου μας σε αυτό γιατί να μην κάνουμε ότι μπορούμε για να ενεργοποιήσουμε την πορεία μας προς μια αρμονική και φωτισμένη ύπαρξη;

Ακούστε το video "Πώς να ανακτήσετε την κυριαρχία του νου σας"
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Πώς να ανακτήσετε την κυριαρχία του νου σας Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.