================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Choreplay: Όταν οι γυναίκες δωροδοκούν τους συζύγους με σεξ για να κάνουν δουλειές

⍆Θραύση κάνει στα κοινωνικά δίκτυα το hashtag #choreplay,... που δεν είναι τίποτε άλλο από τη δωροδοκία των γυναικών στους συζύγους τους να κάνουν δουλειές στο σπίτι με αντάλλαγμα ερωτικές στιγμές.

Ως εκ τούτου, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν γεμίσει με τέλεια τακτοποιημένα δωμάτια, σφουγγαρισμένα πατώματα και τέτοιες σαφής λεπτομέρειες, για να δείξουν ότι οι σύζυγοί τους ήταν απασχολημένοι με το σπίτι και ως εκ τούτου, αναμένουν αντάλλαγμα.

Τη συγκεκριμένη τακτική έχει χρησιμοποιήσει η 38χρονη Kimberly Hume, που δήλωσε στην New York Post ότι είναι ένας διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος για να είναι το σπίτι καθαρό. Όπως είπε, οι σύζυγοι δεν θα πρέπει να κάνουν δουλειές με καρότο και μαστίγιο.

Μια μπλόγκερ και μητέρα, η Αμάντα Μαρκότ αναφέρει ότι ως εργαζόμεν η, το τελευταίο που θέλει να κάνει όταν επιστρέφει σπίτι είναι κι άλλες δουλειές, όπως μπουγάδα και πλύσιμο πιάτων. Εάν ο σύζυγός της θέλει σεξ, θα πρέπει να το κάνει πριν καν το ζητήσει η ίδια.

Πάντως πολλοί αντιμετωπίζουν μάλλον αρνητικά αυτή την πρακτική, καθώς πολοί θεωρούν ότι είναι βαθιά ανέντιμη. «Ναι, τα πιάτα μπορεί να πλυθούν. Αλλά τελικά μπορεί να νιώσετε ότι είστε σε μια σχέση ανταλλαγής, που οι ανάγκες σας θα αλλάζουν συνεχώς», λένε ορισμένοι.

Το διάβασα στο protothema.gr
Choreplay: Όταν οι γυναίκες δωροδοκούν τους συζύγους με σεξ για να κάνουν δουλειές Reviewed by PLOUMISTOS on 10:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.