================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Η επαφή μας με τους Αρχαγγέλους και πως μπορούν να μας βοηθήσουν

⍆Οι άγγελοι δρουν ως απεσταλμένοι του Θεού πρός τους κατοίκους της γης...
καθώς και πρός κάθε ζωντανή ψυχή. Ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεστε για την εξέλιξη σας, το θεϊκό σκοπό της ζωής σας, η δουλειά τους εισαι εσύ.

Οι φύλακες άγγελοι ΠΟΤΕ δεν φεύγουν από το πλευρό μας απο την γέννηση μας μέχρι τον θάνατο ανεξάρτητα από ποια λάθη έχουμε κάνει.

Οι άγγελοι εμφανίζονται στα περισσότερα σημαντικά θρησκευτικά κείμενα σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων δύο από τα πιο δημοφιλή θρησκευτικά βιβλία μεταξύ άλλων, η βίβλος και το Κοράνι.

Πόσο εκπληκτικό είναι ότι όλοι μας έχουμε αυτό το κοινό ανάμεσα σε τόσο μεγάλη παγκόσμια ποικιλομορφία; Η λέξη «άγγελος» σημαίνει αγγελιοφόρος. Οι άγγελοι μεταφέρουν μηνύματα από τον Θεό αλλά ανεξάρτητα από το που προέρχονται, οι άγγελοι πιστεύεται ότι είναι τα στελέχη μιας θεϊκής πηγής. Υπάρχουν πολλοί τύποι αγγέλων, αλλά ένας φύλακας άγγελος στέλνεται προσωπικά για να σας καθοδηγήσει και να σας προστατεύσει στη γήινη ζωή σας. Γενικά, όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να συνδέονται με τον φύλακα άγγελο τους , το κάνουν γιατί θέλουν μια απόδειξη πως αυτός ο άγγελος υπάρχει.

Οι Αρχάγγελοι είναι οι υψηλόβαθμοι Άγγελοι μέσα στο αγγελικό βασίλειο. Οντότητες υπέρλαμπρες, με ασύλληπτες δυνάμεις και ισχύς. Με την ισχυρή τους ακτινοβολία επιζητούν και απολαμβάνουν την επαφή και την επικοινωνία με τους ανθρώπους.

Ακούστε το video γι την "επαφή μας με τους Αρχαγγέλους και πως μπορούν να μας βοηθήσουν"
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

Στ. Πλουμιστός: Η επαφή μας με τους Αρχαγγέλους και πως μπορούν να μας βοηθήσουν Reviewed by PLOUMISTOS on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.