================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Θεραπευτικοί σκύλοι αποτρέπουν τους φοιτητές από το να παρατήσουν τις σπουδές τους

⍆Οι «καταπραϋντικού» τύπου συνεδρίες με σκύλους μπορούν να μειώσουν την αρνητική επίπτωση... που έχει το στρες στους φοιτητές, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα, την οποία επικαλείται το BBC.

Κατά τους ερευνητές, αν οι φοιτητές περνούν χρόνο με τα ζώα, θα δουν τα επίπεδα του στρες τους να μειώνονται.

Η έρευνα - επικεφαλής της οποίας ήταν η Πατρίσια Πέντρι του πανεπιστημίου Washington State - διαπίστωσε ότι συνεδρίες μιας ώρας την εβδομάδα με σκύλους, τους οποίους μετέφεραν στο πανεπιστήμιο επαγγελματίες εκπαιδευτές, έκαναν τους φοιτητές που είχαν στρες και για τους οποίους υπήρχε ο φόβος να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους «να χαλαρώσουν και να νιώσουν αποδεκτοί».

Επιπλέον, όπως εξήγησε η κ. Πέντρι, οι σκύλοι βοήθησαν τους φοιτητές να συγκεντρωθούν και να θυμούνται πληροφορίες.

Στις ΗΠΑ θεραπευτικοί σκύλοι χρησιμοποιούνται σε περίπου 1.000 πανεπιστημιουπόλεις, ενώ η πρακτική αυτή γίνεται όλο και συχνότερη και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και μέχρι σήμερα η πρακτική αυτή θεωρούνταν αμφιλεγόμενη.
Θεραπευτικοί σκύλοι αποτρέπουν τους φοιτητές από το να παρατήσουν τις σπουδές τους Reviewed by PLOUMISTOS on 11:56 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.