================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συγγνώμη Δαλάι Λάμα για το σχόλιό του για τις γυναίκες

⍆Ο Δαλάι Λάμα ζήτησε συγνώμη για σχόλιά του σχετικά με την πιθανότητα... να τον διαδεχτεί γυναίκα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας τον περασμένο μήνα στο BBC, ο θιβετιανός ηγέτης είχε δηλώσει ότι αν τον διαδεχτεί κάποια γυναίκα θα πρέπει να είναι «ελκυστική».

Με ανακοίνωση από το γραφείο του ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιά του και πρόσθεσε ότι αστειευόταν.

Στη συνέντευξή του ο 84χρονος πνευματικός ηγέτης έθιξε πολλά ζητήματα: τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, το όνειρό του να επιστρέψει στο Θιβέτ και το προσφυγικό. Ωστόσο αυτό που ενόχλησε ήταν τα σχόλιά του για το ενδεχόμενο ενός θηλυκού διαδόχου του. «Αν προκύψει μια γυναίκα Δαλάι Λάμα, θα πρέπει να είναι πιο ελκυστική», είπε στα αγγλικά γελώντας.

Ο Δαλάι Λάμα «έχει μια σαφή αίσθηση των αντιφάσεων ανάμεσα στον υλιστικό, παγκοσμιοποιημένο κόσμο που συναντά στα ταξίδια του και στις πιο σύνθετες απόκρυφες ιδέες για την μετενσάρκωση που βρίσκονται στην καρδιά της θιβετιανής βουδιστικής παράδοσης», ανέφερε η ανακοίνωση.
Συγγνώμη Δαλάι Λάμα για το σχόλιό του για τις γυναίκες Reviewed by PLOUMISTOS on 9:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.