================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Αποφόρτιση από τις πλάνες και τις πεποιθήσεις του μυαλού σου - Θεραπεία

⍆Το ανθρώπινο είδος έχει μία γνωστική ικανότητα που κανένας άλλο ζώο δεν φαίνεται να διαθέτει...
Μπορούμε να ταξιδέψουμε πνευματικά στον χρόνο. Μπορούμε στιγμιαία να βρεθούμε στο παρελθόν και να φανταστούμε και να αναβιώσουμε -δια της μνήμης- την πρώτη μας μέρας στο πανεπιστήμιο ή το γεύμα που είχαμε με φίλους την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά, το ίδιο γρήγορα, μπορούμε να φτιάξουμε μια εικόνα του άμεσου μέλλοντος, με το να φανταστούμε τον εαυτό μας στις επόμενες μας διακοπές ή το πίνουμε έναν καφέ, όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από μία ώρα.

Το ανθρώπινο μυαλό είναι καταπληκτικό. Είναι ο πιο αποδοτικός υπολογιστής στο σύμπαν και λειτουργεί 24 ώρες κάθε μέρα με κατανάλωση μόλις 20watt. Σε βοηθάει να αναγνωρίσεις μοτίβα, να κινηθείς μέσα στο χώρο με ευκολία, να σκεφτείς δημιουργικά και ένα σωρό άλλα υπέροχα πράγματα.

Βέβαια παρά την εξυπνάδα του, το ανθρώπινο μυαλό έχει και αυτό τις αδυναμίες του. Μία από αυτές είναι η τάση του να επηρεάζεται από λογικές πλάνες και προκαταλήψεις.

Πρόκειται για παγίδες που επηρεάζουν άμεσα τις αποφάσεις που παίρνεις εστιάζοντας στην αντίληψη μιας κατάστασης και όχι στην πραγματικότητα και τα γεγονότα. Και πολύ συχνά, τα αποτελέσματα τους ασκούν τεράστια επιρροή σε στρατηγικής σημασίας επιλογές και οδηγούν σε καταστροφικά λάθη.

Δυστυχώς, αυτές οι λογικές πλάνες λειτουργούν συχνά αθόρυβα και ασυνείδητα χωρίς να πέφτουν στην αντίληψη σου. Γι’ αυτό ο μοναδικός τρόπος να αμυνθείς και να τις αποφύγεις, είναι να γνωρίζεις την ύπαρξη τους και να έχεις το νου σου....

Ακούστε το video "Αποφόρτιση από τις πλάνες και τις πεποιθήσεις του μυαλού σου - Θεραπεία "
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Αποφόρτιση από τις πλάνες και τις πεποιθήσεις του μυαλού σου - Θεραπεία Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.