================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Σωκράτης Μάλαμας σε μία μοναδική, πολύωρη μουσική μυσταγωγία στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου

⍆Νέα και παλιά τραγούδια, ίδια μαγεία! Κοινή παραδοχή: Ο Σωκράτης Μάλαμας... είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση, στη γραφή και οπτική του.

Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία – μία τέτοια μυσταγωγία θα λάβει χώρα την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Τον μοναδικό Σωκράτη Μάλαμα φιλοξενούν στον Δήμο Ρήγα Φεραίου οι σύλλογοι Νεολαίας Ριζομύλου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» και Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ», γιορτάζοντας 3 χρόνια από την ίδρυσή τους, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου κοινό και καλλιτέχνης, μετατρέπονται σε μια μεγάλη νοητή αγκαλιά που τραγουδάνε για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δεν ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν και γέρασαν όμορφα.

Εκεί, ο Σωκράτης θα τραγουδήσει κομμάτια που έγραψε, κομμάτια που έγραψαν άλλοι και τραγούδησε ο ίδιος ή απλά «δανεικά» κομμάτια που τα αγαπά αρκετά για να θέλει να τους δώσει τη δική του σφραγίδα στη live απόδοση.

O αγαπημένος τραγουδοποιός θα μας συστήσει και μερικά από τα τραγούδια του, βγαλμένα από ένα μουσικό σύμπαν που εδώ και σχεδόν 30 χρόνια προσφέρει στιγμές ατόφιες και μοναδικές.

Όλοι, λοιπόν, στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, έτσι για να μη ξεχάσουμε ακόμη και στους πιο στείρους καιρούς «πως βγάζει η έρημος καρπό».

Μαζί του οι:

Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι)
Δημήτρης Λάππας (κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι)

Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα)

Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κόντρα μπάσο)

Φώτης Σιώτας (βιολί, τραγούδι)

Κυριάκος Ταπάκης (λαούτο, μπουζούκι)

Νίκος Παραουλάκης (νέυ)

Τίτος Καργιωτάκης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος (ηχοληψία)

Χρήστος Λαζαρίδης (σχεδιασμός φώτων)

Δημήτρης Κατέβας (τεχνικός σκηνής).

Τιμή προπώλησης:12 ευρώ
Τιμή εισόδου:14 ευρώ
Ώρα προσέλευσης κοινού:20.30
Ώρα έναρξης συναυλίας:21.30
Ο Σωκράτης Μάλαμας σε μία μοναδική, πολύωρη μουσική μυσταγωγία στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου Reviewed by PLOUMISTOS on 10:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.