================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τον Αύγουστο 2019 - Ο αλλόθρησκος απειλεί την "πλασματική" ευημερία μας

⍆Σας έχω ενημερώσει για την "ενεργειακή πύλη" με αναρτήσεις μου από το 2015 άλλα...
και με τηλεοπτικές εμφανίσεις μου, όπου εξηγώ πως και γιατί η δόνηση της γης άλλαξε και κατά συνέπεια έχει επηρεάσει τους ανθρώπους και όλα τα όντα που ζούνε πάνω σε αυτή.

Η επιρροή - αλλαγή θα δυναμώσει κι άλλο από τις 22 Αυγουστου 2019 και θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις από τις 22 Μαΐου του 2020.  Από αυτή την ημερομηνία θα ξεκινήσει η "μετάλλαξη" του ανθρώπινου γένους και η επιτακτική συμμόρφωση τους με την πνευματική οδό... μέσα από το μάθημα της αποκόλλησης μας από την ύλη και τις διευκολύνσεις.

Δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοείται τα σημάδια που συμβαίνουν γύρω σας ζώντας μόνο το προφανές… δηλαδή αυτό που συμβαίνει σε μια στιγμή τώρα… και αγνοείται το σημάδι που σας δείχνει τι πιθανόν πρόκειται να σας συμβεί. Οι περισσότεροι δηλαδή εγκλωβίζεστε στη αναζήτηση λύσης του προφανές (στο οποίο σίγουρα πρέπει να δώσετε λύση) και κατόπιν δεν ασχολείστε με το γιατί σας ήρθε το προφανές γεγονός…!!

Η πληθώρα των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα θα είναι καταιγιστική και ο σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να επιλέξουμε, καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική διασταύρωση: Θα μείνουμε στην αναζήτηση της πληρότητας μέσα από την ύλη (εγκλωβισμός της ψυχής στον σκοταδισμό), η θα ζήσουμε χρησιμοποιώντας το δώρο του δημιουργού την νόηση μας μέσα από την πνευματική αφύπνιση (Δύναμη Φωτός).

Ειλικρινά θα είναι μια δοκιμασία που θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές.

Όπως έχω γράψει εδώ και καιρό (δείτε την πρόβλεψη Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκίνησε η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές" δείτε ΕΔΩ)

Η διαδικασία αυτή έχει σαν στόχο την ασφάλεια των ανθρώπων που έχουν την πίστη μέσα τους για τον Δημιουργό-Θεό και παράλληλα θα ξεκινήσουν την απόξεση του πνεύματος τους από την κοσμική και υλιστική ζωή, ώστε να εξελίσσονται και να υγιαίνουν πνευματικά...
ώστε να πορευθούν στα δύσκολα... όταν ο αλλόθρησκος γείτονας "απασφαλίσει" πιεζόμενος από την φαινομενική υπερδύναμη. Στην πραγματικότητα άλλος είναι ο δυνατός... 

Από τις 22 Μαΐου 2020 ξεκινάει επισήμως η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"... 
Η δοκιμασία που έρχεται αφορά απολύτως τον απεγκλωβισμό μας από την ύλη και την σχέση που έχουμε μαζί της για την επιβίωση μας. Ο αλλόθρησκος έρχεται να εκπληρώσει την προφητεία και να απειλήσει την "πλασματική" ευημερία μας που είχαμε μέχρι τώρα, προκειμένου να πάρουμε το μάθημα μας... Πολλοί δυστυχώς δεν θα επιλέξουν την πίστη τους. Θα πάρουν τον δρόμο της υποταγής στην ύλη και όχι της ανύψωσης του πνεύματος τους. 

Αρκετοί παρότι με "Σταυρική ευλογία", στο τέλος θα επιλέγουν το "φαΐ της τοξικότητας" και της ψυχικής εξάρτησης στην πρόσκαιρη διευκόλυνση. Θα εγκαταλείψουν τον Δημιουργό- Θεό.

Σας εφιστώ την προσοχή, γιατί έχει ήδη ξεκινήσει η πλάνη πολλών ανθρώπων, με την επιρροή των υπηρετών της σκοτεινής πλευράς, που διαρρέουν μυθεύματα, θεωρίες φαντασιώσεων και αποκαθηλώνουν συνειδήσεις, μειώνοντας προσωπικότητες που προσπαθούν να αφυπνίσουν σωστά και με ειλικρίνεια τους ανθρώπους. Από την άλλη όμως, οι άνθρωποι που δέχονται την φωτεινή επιρροή ανακαλύπτουν τους αληθινούς φωτοδότες στο δρόμο τους που τους αφυπνίζουν και τους προετοιμάζουν σωστά και υπεύθυνα για την αφύπνιση τους.

Η αποκάλυψη για την "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας
Η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας ξεκίνησε στις 22 Μαΐου 1975 περνώντας όλοι μας από διάφορες φάσεις που έχουν άμεση σχέση με την ενεργειακή επιρροή των Δυνάμεων του Φωτός να εξαλείψουν την ανωμαλία του σκότους. Για του λόγου το αληθές θα νιώσετε ανακουφιστικά μέσα σας από τις 22 Αυγουστου 2019, σαν ένα μικρό διάλειμμα δηλαδή πριν από την ένταση που θα ξεκινήσει μερικούς μήνες μετά από τις 22 Μαΐου του 2020.

Η πραγματική διαδικασία της μετάλλαξης θα ξεκινήσει κατά τη στιγμή ΕΝΟΣ σημαντικού γεγονότος που άνθρωποι θα νιώσουν σοβαρή απειλή...(συρράξεις η πόλεμοι). Τότε είναι η στιγμή που οι ενέργειες του φωτός θα ξεκινήσουν να ρέουν μέσα από το ενεργειακό πεδίο όλων των ανθρώπων στον πλανήτη φέρνοντας την τόσο αναγκαία αφύπνιση - μετάλλαξη στην ανθρωπότητα.

Μετάλλαξη: Ατομική και ομαδική διαδικασία.
Κάθε άτομο θα περάσει μέσα από τη δική του εμπειρία για την απελευθέρωση από το παρελθόν προς την εσωτερική του μεταμόρφωση. Όταν πολλοί άνθρωποι θα βιώνουν ταυτόχρονα την ίδια διαδικασία, θα ενισχύουν την πίστη προς τις δυνάμεις του φωτός - Δημιουργού - Θεού και θα ανοίξουν την πόρτα της πλήρους διαδικασίας της μετάλλαξης που αναμένεται να είναι λίγα χρόνια για τα ενεργειακό άτομα και περισσότερα για τους υπόλοιπους δηλαδή τα συμβατικά άτομα.

Οι Δυνάμεις του Φωτός θα αρχίσουν να επικοινωνούν με την ανθρωπότητα έμμεσα, με δελτία πληροφοριών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η άμεσα τηλεπαθητικά με αφυπνισμένα άτομα, η ενισχύοντας την διαίσθηση τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΥ στις 28 Μαρτίου 2016 στο MEGA
Ο Σταύρος Πλουμιστός, στην εκπομπή «Καλημερούδια και ανάμεσα σε άλλες προβλέψεις του, μίλησε και για μια σημαντική αλλαγή….

«Θέλοντας να σας βοηθήσω δίνοντας απαντήσεις για όλες αυτές τις «αναποδιές» που πολλοί θα λέτε «γιατί μου τυχαίνουν όλα αυτά»…Η δημοσίευση έγινε στο zappit.gr

Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Η παγκόσμια "αλλαγή" 2019 - 2026 ΕΔΩ

Διαισθητική πρόβλεψη για τον Αύγουστο 2019
  1. Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα έχουμε περισσότερα γεωφυσικά φαινόμενα που δημιουργούν προβλήματα. Υψηλές θερμοκρασίες, επίμονη σεισμικότητα που θα μας τρομάξει και πάλι ενώ οι εκρήξεις ηφαιστείων θα δημιουργήσουν πανικό.... Πιθανότητα σεισμών πάνω των 6 Ρίχτερ... 
  2. Πνιγμοί ή ναυάγιο μας θλίβει...
  3. "Ξεκλειδώνεται" η ικανότητα διαχείρισης μέσω της νόησης στους ενεργειακούς ανθρώπους, ενώ ηρεμούν για λίγο οι συμβατικοί άνθρωποι λόγω των διακοπών της γραφειοκρατίας.
  4. Το ασυνείδητο των ανθρώπων θα αρχίσει να γίνετε πιο θετικό στην αφύπνιση και στην συμβουλευτική της καθημερινότητας από τις 22 Αυγούστου και μετά... 
  5. Σημαντικές ημερομηνίες με "δύσκολα" γεγονότα... 8, 11, 13, 15, 22 και 30 Αυγούστου 2019.
  6. Ανακοίνωση για ανακάλυψη που αφορά το σύμπαν... ή πλανητικό φαινόμενο μας απασχολεί... 
  7.  Ο αλλόθρησκος (Τουρκία - Ερντογάν) βρυχάται και απειλεί την "πλασματική" ευημερία μας. Μην φοβάστε. Θέλει να καθίσουμε σε τραπέζι διαπραγματεύσεων αλλά αυτό ακόμη αργεί... Το "μήλον της έριδος" μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας.
  8. Την 30η μέρα του Ιουλίου 2019 αλλάζουμε στάση απέναντι στις διεκδικήσεις της Τουρκίας. Η κυβέρνηση της Ελλάδας σηκώνει το ανάστημα της και αυτό φέρνει εξελίξεις.... [Στις 30 Ιουλίου του 1994 η Ελλάδα υπογράφει μαζί με άλλες χώρες τη διεθνή σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας, η οποία της δίνει το δικαίωμα για μονομερή επέκταση των χωρικών της υδάτων από έξι σε δώδεκα ναυτικά μίλια. Λίγους μήνες μετά (16 Νοεμβρίου του 1994), η Τουρκία θα ανακοινώσει ότι θεωρεί αιτία πολέμου ενδεχόμενη επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων.]
  9. Την μέρα που γιορτάζει ο Θεοπρεπής αυτή είναι η μέρα που ο θεός γυρίζει την κλεψύδρα... Μπαίνουμε στην περίοδο που γράφουν "οι γραφές". Η καμπάνα θα χτυπήσει σε χωριό χρυσομηλιά ή κόκκινη μηλιά... 
Η πρόβλεψη είναι σε εξέλιξη....

Διαβάστε επιβεβαιώσεις προβλέψεων ΕΔΩ


Διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τον Αύγουστο 2019 - Ο αλλόθρησκος απειλεί την "πλασματική" ευημερία μας Reviewed by PLOUMISTOS on 4:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.