Στ. Πλουμιστός: 10 σημάδια ότι έλκεται συγχρονικότητες - Γιατί σας συμβαίνει αυτό;

Στ. Πλουμιστός: 10 σημάδια ότι έλκεται συγχρονικότητες - Γιατί σας συμβαίνει αυτό;

⍆Σύμφωνα με τη θεωρία της “κατανόησης της συγχρονικότητας” δεν πρέπει να κάνουμε σκέψεις... περί συμπτώσεων, γιατί κάθε σύμπτωση φέρνει ένα μήνυμα. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν συμπτώσεις και ατυχήματα, υπάρχει μόνο συγχρονικότητα και όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο.

Βάση της θεωρίας είναι ότι τα πάντα στη ζωή μας συνδέονται. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, όπως και κάθε σύμπτωση που μας τυχαίνει. Δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη είναι μια κίνηση διότι όλα σχετίζονται με τη συγχρονικότητα.

Η συγχρονικότητα είναι μια έννοια που εμφανίστηκε για πρώτη φορά από τον ψυχολόγο Καρλ Γιούνγκ, ο οποίος θεωρούσε ότι τα γεγονότα είναι «σημαντικές συμπτώσεις» αν και εμφανίζονται χωρίς κάποια σχέση αιτίας αλλά φαίνεται να σχετίζονται ουσιαστικά. Κατά την διάρκεια της καριέρας του, ο Γιούνγκ έδωσε αρκετούς διαφορετικούς ορισμούς. Τελικά ορίζει την συγχρονικότητα ως μια «αρχή αναίτιας σύνδεσης», μια «ουσιώδης σύμπτωση».

Οι συγχρονικότητες συμβαίνουν σε όποιον είναι ανοιχτός να δεχθεί κοσμικά μηνύματα και σε όποιον συντονίζεται με την αλήθεια του και την ψυχή του.

Η ψυχή μας λαμβάνει τρισεκατομμύρια πληροφορίες από τον κόσμο γύρω μας αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που τραβούν την προσοχή μας.

Συνειδητά ίσως να μην γνωρίζουμε γιατί εμφανίζονται κάποια πράγματα και γιατί αρχίζουμε να τα παρατηρούμε, αλλά υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η ψυχή μας θέλει να βλέπουμε αυτά τα σημάδια.

Έτσι βασικά λειτουργούν οι συγχρονικότητες, πρόκειται για το υποσυνείδητο σας που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή ας ή να σας δώσει μια απάντηση που ψάχνετε.

10 σημάδια ότι έλκεται συγχρονικότητες
  1. Σκέφτεστε κάποιον/α που έχετε να δείτε πολύ καιρό και αμέσως σας παίρνει τηλέφωνο, σας στέλνει μήνυμα ή εμφανίζεται μπροστά σας.
  2. Κάτι σας συμβαίνει τυχαία και αυτό σας βοηθά στα προβλήματα όπου χρειάζεστε καθοδήγηση.
  3. Ενώ βλέπετε μια ταινία ή μια σειρά ακούτε ένα τραγούδι που σας φαίνεται ότι περιγράφει την ζωή σας.
  4. Κάποιος άγνωστος σας μιλά για τα προβλήματα του, τα οποία τυχαίνει να είναι ίδια με τα δικά σας.
  5. Τα σωστά άτομα θα εμφανιστούν όταν πρέπει και απλώς ξέρετε ότι είναι αυτοί που χρειάζεστε τη δεδομένη στιγμή.
  6. Λαμβάνετε ένα καθησυχαστικό μήνυμα από το πουθενά, από το ραδιόφωνο, από την τηλεόραση, από μια πινακίδα κτλ.
  7. Βλέπετε ξανά και ξανά τα ίδια σημάδια ή σύμβολα ή επαναλαμβανόμενους αριθμούς όπως το 111, 222, 333.
  8. Σας προσφέρετε μια ανέλπιστη ευκαιρία γι αυτό είχατε σκεφτεί εδώ καιρό, αλλά δεν συνέβαινε.
  9. Συναντάτε ένα συγκεκριμένο άτομο σε ένα τυχαίο μέρος και νιώθετε ότι υπάρχει κάτι βαθύτερο μέσα του, κάτι που πρέπει να ανακαλύψετε και θα σας βοηθήσει.
  10. Καθώς περιηγείστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας, ως λύση σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί αυτό το χρονικό διάστημα.
Η γλώσσα της σύμπτωσης λοιπόν είναι η γλώσσα του μύθου , μία γλώσσα που γεφυρώνει το κενό μεταξύ του ασυνείδητου και της εγρήγορσης , μία γλώσσα που μιλάει για τη σημαντικότητα τόσο των γεγονότων που διαδραματίζονται μέσα στον εγκέφαλο όσο και μέσα στον ευρύτερο κόσμο , σε όσα συμβαίνουν έξω απο τον εγκέφαλο μας στη καθημερινή ζωη.

Η συγχρονικότητα πρέπει να ειδωθεί μέσα από το πρίσμα του συνδετικού μύθου που γεφυρώνει το κόσμο των αρχέτυπων με τον καθημερινό υλικό κόσμο . Δεν πρέπει να ειδωθεί ως τυχαιότητα ή στατιστική ανωμαλία. Όπως τα καταφέρνει και ο μύθος έτσι και η συγχρονικότητα γεφυρώνει το κενό μεταξύ του φαντασιακού και της εγρήγορσης. 

Πώς μπορείς να προκαλέσεις τη συγχρονικότητα
Η συγχρονικότητα λειτουργεί καλύτερα στους ανθρώπους που την πιστεύουν. Σε πρώτη φάση, θα πρέπει κάποιος να σταματήσει να υποστηρίζει πως κάτι που του συνέβη είναι τυχαίο ή σύμπτωση. Διότι αν το κάνει αυτό είναι σαν να ανταποκρίνεται με ένα αδύναμο πνευματικό μήνυμα στο ισχυρό μήνυμα που του έστειλε το σύμπαν με τον συγχρονισμό των πραγμάτων και των καταστάσεων!

Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να ενστερνιστεί κάποιος τη συγχρονικότητα και να πάψει να θεωρεί πως τα πράγματα δεν είναι τόσο συνηθισμένα, αλλά έχουν κάποια σημασία. Τότε θα είναι σε θέση να συνδεθεί στενότερα με τον εσωτερικό συγχρονισμό του και θα μπορεί με περισσότερη ευκολία να κάνει τα πράγματα που θέλει να συμβούν. Απλώς θα πιστεύει σε αυτά και τα πράγματα θα συμβαίνουν χωρίς καμία απολύτως δύναμη.

Με αυτό το σκεπτικό, η συγχρονικότητα είναι σαν καθρέφτης που αντανακλά αυτό που πιστεύεις.
Αν πιστεύεις λοιπόν στη συχγρονικότητα θα είσαι σε θέση να στέλνεις ισχυρά μηνύματα σε πνευματικό επίπεδο και επιπλέον, θα αποκτήσεις ισχυρότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για κάθε τι που κάνεις.

Με άλλα λόγια, η κατανόηση της συγχρονικότητας μεταφράζεται στη δημιουργία αρμονίας σε ό,τι αναζητεί κάποιος σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται όσα συμβαίνουν γύρω του.

Είναι λογικό οι περισσότεροι σκεπτικιστές να βγάζουν σπυριά με τις εξηγήσεις της συγχρονικότητας. Παρακάμπτει τη γραμμικότητα του χρόνου, παρακάμπτει την αιτιοκρατία, ισχυρίζεται την ύπαρξη ανεξήγητων μηχανισμών. Χαλάει τη βόλεψη τους και το σταθερό τους κοσμοείδωλο. Γεγονότα που κινούνται στα ομιχλώδη όρια μεταξύ της εσωτερικής ψυχολογικής πραγματικότητας και της εξωτερικής.

Η ζωή βρίσκεται στα κινούμενα νερά. Στα ακίνητα νερά συνήθως ευδοκιμούν παθογόνες μορφές ζωής. Τι πάει να πεί αυτό ; Ανακατέψτε τη τράπουλα , αλλάξτε συνήθειες, πειραματιστείτε με χόμπι, αποδεχτείτε την πρόκληση να σκέφτεστε και να δράσετε δημιουργικά και πλήρως απαγκιστρωμένοι απο κάθε παγωμένη μορφή συνήθειας.

Ακολουθείστε τη ροή της δημιουργικής πληροφορίας και αποκωδικοποιείστε ώριμα τις επιδράσεις των συγχρονικών γεγονότων.

Με πληροφορίες από το awakengr.com

Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: 10 σημάδια ότι έλκεται συγχρονικότητες - Γιατί σας συμβαίνει αυτό;
Στ. Πλουμιστός: 10 σημάδια ότι έλκεται συγχρονικότητες - Γιατί σας συμβαίνει αυτό;
Στ. Πλουμιστός: 10 σημάδια ότι έλκεται συγχρονικότητες - Γιατί σας συμβαίνει αυτό;
https://www.psychotherapy.org.uk/wp-content/uploads/2017/05/General-mental-health-768x576.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/07/10.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/07/10.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content