================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Τέλος» ο Λάκης Λαζόπουλος από το Open

⍆Η επιστροφή του Αλ Τσαντίρι Νιουζ μετά από 3 χρόνια απουσίας, δεν έφερε στο Open....
και τον Λάκη Λαζόπουλο την αναμενόμενη επιτυχία. Η εκπομπή ήταν μακριά από την τεράστια επιτυχία που έκανε στις μέρες του Alpha, αλλά και μακριά από τον πήχη που είχε μπεί από τό Open. Ίσως γι αυτό και ο Λάκης Λαζόπουλος να αποφάσισε να πάρει ξανά την απόσταση του.

Έχοντας στιγματιστεί για την πολιτική του στάση μέσα από το Αλ Τσαντίρι και τηρουμένων των πολιτικών εξελίξεων που οδηγούν σε εκλογές, μοιάζει λογικό να θέλει να πάρει ξανά μια απόσταση για να αφουγκραστεί και το τι ζητάει το κοινό από εκείνον. Γι΄αυτό το Αλ Τσαντίρι ολοκληρώνει για δεύτερη φορά την πορεία του και παίρνει ένα διάλειμμα. Διάλειμμα άγνωστης διάρκειας.

Όπως ανέφεραν στη Φωλιά των ΚουΚου, το Open και ο Λάκης Λαζόπουλος συμφώνησαν να τα ξαναπούν από τον επόμενο Ιανουάριο για ενδεχόμενη νέα συνεργασία. Αυτό γίνεται πρωτίστως γιατί ο Λάκης θα βρίσκεται θεατρικά σε μια απαιτητική παράσταση το φθινόπωρο. Σίγουρα όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος που το Αλ Τσαντίρι και ο ίδιος θα απέχουν για αρχή.

Στην εκπομπή άφησαν να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο ο Λαζόπουλος να επανέλθει από άλλη τηλεοπτική στέγη τον επόμενο Ιανουάριο. Μια στέγη με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Τόνισαν δε ότι δεν υπάρχει κάτι που να δεσμεύει εκείνον ή το Open για να ξανακάνουν κουβέντα συνεργασίας του χρόνου.

«Τέλος» ο Λάκης Λαζόπουλος από το Open Reviewed by PLOUMISTOS on 9:01 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.