================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού αποφάσισε: Αν θέλουν τα αγόρια να φοράνε φούστες

⍆Τη διαφωνία της με τον ενδυματολογικό κώδικα που ισχύει για τους μαθητές... στην Πόλη του Μεξικό εξέφρασε η δήμαρχος Κλαούντια Σάινμπαουμ.

«Τα αγόρια μπορούν να φοράνε φούστες, αν θέλουν, και τα κορίτσια, παντελόνια» δήλωσε η δήμαρχος της Πόλης του Μεξικό υποστηρίζοντας ότι η θέση της αυτή θα δημιουργήσει συνθήκες ισότητας.

Η προηγούμενη οδηγία ήταν ότι «όπως οι οι φούστες είναι το βασικό στοιχεία της καθημερινής ενδυμασίας των κοριτσιών στα σχολεία, έτσι είναι τα παντελόνια για τα αγόρια».

«Αυτό το σκεπτικό είναι ξεπερασμένο εδώ και δεκαετίες» απάντησε η Σάινμπαουμ η οποία ανακοίνωσε ότι οι αλλαγές θα ισχύσουν «άμεσα».

Η δήλωση της Σάινμπαουμ έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τρανσέξουαλ ακτιβιστές οι οποίοι δήλωσαν ότι το μέτρο αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά που μέχρι σήμερα έπρεπε να χρησιμοποιούν μια ενδυμασία με την οποία μπορεί να μην ταυτίζονταν.

Την αλλαγή υποστήριξε και ο υπουργός Παιδείας της χώρας εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί και σε άλλες περιοχές.
Η δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού αποφάσισε: Αν θέλουν τα αγόρια να φοράνε φούστες Reviewed by PLOUMISTOS on 8:43 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.