================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Οι 11 Διαστάσεις της Συνείδησης

⍆Η συνείδηση αποτελεί το δομικό στοιχείο στο οποίο στηρίζονται όλες οι άλλες ψυχικές λειτουργίες....
Διαταραχές της συνείδησης θα επηρεάσουν δίχως άλλο όλες τις άλλες ψυχικές λειτουργίες. Ακόμα με τη συνείδηση λαμβάνουμε επίγνωση του εαυτού μας. Δεν αρκεί δηλαδή η απλή εγρήγορση του δικτυωτού σχηματισμού (το να είναι κάποιος ξύπνιος) αλλά η ικανότητα αντίληψης του εαυτού μας με την έννοια του «υπάρχω» σαν άτομο.

Το ανθρώπινο μυαλό συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την φανταστική πολυπλοκότητά του, αφού δημιουργεί νευρικές δομές σε πάνω από 11 Διαστάσεις όταν επεξεργάζεται κάποια πληροφορία. Με τον όρο διαστάσεις, αναφέρομαι σε μαθηματικούς χώρους, και όχι φυσικές διαστάσεις. Όμως έστω και έτσι οι άνθρωποι ανακαλύψαμε ένα κόσμο που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ.

Ο άνθρωπος δομείται τόσο από το φυσικό του σώμα όσο και από την αύρα, δηλαδή το ενεργειακό του σώμα. Στην διάρκεια πολλών χρόνων το ανθρώπινο ον άλλαξε και εξελίχθηκε: Ξεκινώντας από κάτι το οποίο ήταν καθαρά ενεργειακό, ένα αιθερικό ασυνείδητο ον απέκτησε όλο και περισσότερη υλική υπόσταση φτάνοντας στον άνθρωπο που είναι σήμερα.

Το φυσικό σώμα του άνθρωπου βρίσκεται στον τρισδιάστατο χώρο με τις αισθήσεις και ικανότητες που είμαστε όλοι εξοικειωμένοι. Όμως ο χώρος και όσα υπάρχουν δεν τελειώνουν σε αυτές. Είναι κοινή αντίληψη και αίσθηση πάρα πολλών ανθρώπων η ύπαρξη του «κάτι» παραπάνω.

Αυτό το κάτι παραπάνω είναι οι Διαστάσεις οι οποίες υπάρχουν παράλληλα, δηλαδή λειτουργούν ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο με τον δικό μας, αλλά δεν γίνονται αντιληπτοί γύρω μας διότι έχουν άλλες συχνότητες.

Ωστόσο, ο άνθρωπος μπορεί να αναπτύξει την ικανότητα να δει ή ακόμα και να αλληλεπιδράσει πέραν της διάστασης που βρισκόμαστε σήμερα. Αυτή η ικανότητά του εξαρτάται από την ανάπτυξη και την καθαρότητα της συνείδησης του. Έτσι ο άνθρωπος που η συνείδηση του βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο ανάπτυξης μπορεί να έχει επαφή με τις πρώτες διαστάσεις, κατώτερες από το επίπεδο εξέλιξης και αντίληψής του. Εάν αναπτυχθεί περισσότερο η αφύπνιση του μπορεί να έρθει σε επαφή και να αλληλεπιδράσει με περισσοτερες διαστάσεις.

Οι άνθρωποι χωρίς να το συνειδητοποιούν, οδηγούνται στην επόμενη διάσταση... Όσο όμως απέχουν από το πνευματικό, βυθίζονται στο υλικό και ξεχνάνε ποιος είναι ο αληθινός τους σκοπός, ξεχνάνε ότι η εξέλιξή τους είναι η ίδια η αγάπη στον εαυτό τους, καθυστερώντας το πέρασμα στην επόμενη διάσταση....

Ακούστε στο video για τις "11 Διαστάσεις της Συνείδησης"
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Οι 11 Διαστάσεις της Συνείδησης Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.