================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι νεκροί θα είναι περισσότεροι από τους ζωντανούς στο Facebook σε 50 χρόνια

⍆Τα στοιχεία δείχνουν ότι σε 50 χρόνια από σήμερα το πλήθος των προφίλ όσων έχουν αποβιώσει... θα είναι μεγαλύτερο από εκείνο των ζωντανών στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ενεργοί χρήστες του Facebook είναι σαφώς περισσότεροι από εκείνους που έχουν εγκαταλείψει τα εγκόσμια και μένουν ως μία ψηφιακή ανάμνηση με το προφίλ τους να αποτελεί έναν τρόπο για να τους θυμούνται τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι αναλύσεις, όμως, δείχνουν ότι σε μισό αιώνα από σήμερα, ο αριθμός των προφίλ αυτών που λειτουργούν ως... ψηφιακά μνημόσυνα των αποθανόντων θα καταφέρει να ξεπεράσει τους ενεργούς χρήστες του Facebook, κάνοντάς το ένα κοινωνικό δίκτυο... ζωντανών νεκρών!

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την σπουδή του Internet Institute του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Το διάβασα στο naftemporiki.gr
Οι νεκροί θα είναι περισσότεροι από τους ζωντανούς στο Facebook σε 50 χρόνια Reviewed by PLOUMISTOS on 12:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.