================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ελληνας ο νέος πρόεδρος του Διεθνούς Δικτύου Φοιτητών Erasmus

⍆Ο μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής... του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κωστής Γιαννίδης είναι ο νέος πρόεδρος του διεθνούς Δικτύου Φοιτητών Erasmus (ESN International).

Ο κ. Γιαννίδης εξελέγη μέσα από την ψηφοφορία που έγινε στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Απριλίου 2019. Συγκέντρωσε ποσοστό 67,2% των ψήφων έναντι του 28,07% της δεύτερης υποψήφιας, από την Τσεχία. Έχει διατελέσει πρόεδρος του τοπικού συλλόγου φοιτητών Erasmus του ΑΠΘ, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έχει τη θέση του Εθνικού Προέδρου του ESN Greece.

Η γενική συνέλευση Δικτύου Φοιτητών Erasmus ψήφισε και το νέο εξαετές στρατηγικό πλάνο, με έμφαση στον κοινωνικό χαρακτήρα και τη συμβολή του ESN στην κοινωνία μέσα από τον πυλώνα δράσης Social Inclusion.
Ελληνας ο νέος πρόεδρος του Διεθνούς Δικτύου Φοιτητών Erasmus Reviewed by PLOUMISTOS on 9:17 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.