================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ανησυχία στην Αυστρία για την καμπάνια «φιλήστε μια αγελάδα, με ή χωρίς γλώσσα»

⍆Προειδοποίηση στους χρήστες του διαδικτύου να μην προχωρήσουν σε ό,τι τους ζητάει... η διαδικτυακή καμπάνια «Cow Kiss Challenge» απηύθυνε η αυστριακή κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη ανοησία».

Την καμπάνια ξεκίνησαν οι υπεύθυνοι μιας εφαρμογής από την Ελβετία με τίτλο Catstl προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα.

Αυτό που ζητούν οι υπεύθυνοι της εφαρμογής είναι οι Ελβετοί και οι πολίτες άλλων γερμανόφωνων κρατών να φιλήσουν μια αγελάδα «με ή χωρίς γλώσσα».

«Οι αγελάδες δεν είναι ζώα συντροφιάς. Τέτοιες πράξεις μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις» ανέρφερε σε δήλωσή της η υπουργός Γεωργίας της Αυστρίας, Ελίζαμπεθ Κόστινγκερ προσθέτοντας ότι οι αγελάδες μπορεί να γίνουν και επιθετικές αν νιώσουν ότι κινδυνεύει το κοπάδι τους.
Ανησυχία στην Αυστρία για την καμπάνια «φιλήστε μια αγελάδα, με ή χωρίς γλώσσα» Reviewed by PLOUMISTOS on 8:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.