================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δείτε τι δήλωσαν για το σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού: "Η αφύπνιση του Νου στην εποχή της μακροβιότητας και της τεχνητής νοημοσύνης"

⍆Δείτε τι δήλωσαν για το σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού:..."
Η αφύπνιση του Νου στην εποχή της μακροβιότητας και της τεχνητής νοημοσύνης" - η εστίαση μας στα ανεκτίμητα. Το σεμινάριο πραγματοποιηθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Hotel Lazart όπου συμμετείχαν όσοι έχουν την αναζήτηση για την αφύπνιση του νου.

Αρκετοί άνθρωποι προβληματίζονται με την ύπαρξη πνευματικών ικανοτήτων. Αρκετοί ισχυρίζονται ότι δεν είναι πραγματικές και ότι είναι δημιουργήματα της φαντασίας. Κι όμως αυτά τα άτομα είτε δεν έχουν αναζητήσει αυτές τις εμπειρίες, είτε εθελοτυφλούν σε αυτές. Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να είναι ανεπτυγμένος πνευματικά για να έχει πνευματικές ικανότητες και ούτε ισχύει το αντίστροφο. Δηλαδή ένας πνευματικά ανεπτυγμένος άνθρωπος δεν έχει απαραίτητα πνευματικές ικανότητες. Οι πνευματικές ικανότητες ή δυνάμεις αναπτύσσονται με την εξάσκηση, με τον ίδιο τρόπο που κάποιος βελτιώνει την ικανότητά του να παίζει ένα μουσικό όργανο όσο πιο πολύ εξασκείται σε αυτό.

Οι πνευματικές ικανότητες μπορούν να αναπτυχθούν από οποιονδήποτε ασχοληθεί για να αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και καταβάλλει τον κόπο για να εξασκήσει αυτές τις ικανότητες.

Δείτε ενδεικτικά τι δήλωσαν για το σεμινάριο

Δείτε τι δήλωσαν για το σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού: "Η αφύπνιση του Νου στην εποχή της μακροβιότητας και της τεχνητής νοημοσύνης" Reviewed by PLOUMISTOS on 2:56 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.