Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Ο πλανήτης αλλάζει τη δόνησή του - Τι πρόκειται να γίνει;
αρχής γενομένης από τις 22 Μαΐου 2019.
Πιο συγκεκριμένα η νέα συχνότητα, μας βάζει σιγά-σιγά σε μια νέα διάσταση, όπου πρόκειται να νιώσουμε πολύ ισχυρές δονήσεις, ειδικά όσοι έχουν αφυπνιστεί, ερχόμενοι πιο κοντά στο φως του Δημιουργού-Θεού. Πρόκειται για μια διάσταση εξαιρετικά πιο ενεργειακή, την οποία έχουν περιγράψει στοχαστές και πνευματικοί στα βιβλία και τις ομιλίες τους μιλώντας για την εποχή αγάπης και αλτρουισμού.
Βέβαια είναι σημαντικό να σας αναφέρω ότι κάθε φορά που αλλάζει η δόνηση και ευνοούνται οι θετικοί, άλλο τόσο δυναμώνουν και οι αρνητικοί. Οι αφυπνισμένοι άνθρωποι είναι θετικοί κι έχουν γίνει ήδη πιο δεκτικοί στην εσωτερική αλλαγή τους, ενώ οι αρνητικοί άνθρωποι θα δείτε ότι θα γίνουν πιο αδιάφοροι για τον πλησίον τους, πιο επιθετικοί και αρκετά καταστροφικοί.
Σε αυτή την χρονική διαδικασία η οποία θα κρατήσει αρκετά χρόνια, θα δούμε "φωτεινά θαύματα" αλλά και οι λάτρεις του σκοταδισμού να σκορπάνε τον φόβο, τον τρόμο και τον πανικό. Αυτό γίνετε επειδή όπως δυναμώνει η ευλογία και η δύναμη του φωτός, τόσο θα μεγαλώνει και η ένταση του σκότους και των αρνητικών συναισθημάτων, σαν να πρόκειται να δούμε σύντομα την "ιερή μάχη" τους.
(Κάντε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο κανάλι μου Ploumistos Video ΕΔΩ)
Το μήνυμα αλλαγής που πρέπει να δεχτούν οι άνθρωποι
Η ενέργεια που θα κατακλύσει το ανθρώπινο γένος είναι τόσο καθαρή και αγνή που τίποτα δεν είναι ικανό να αντισταθεί και ν`αντέξει την σαρωτική της κίνηση.
Τώρα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κοιτάξει κανείς τι συνέβη στη ζωή του σε αυτό το χρονικό διάστημα και να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν στα επόμενα βήματα, μέσα από συγχρονικότητες και γεγονότα.
Το κλειδί της κατανόησης θα δοθεί για άλλη μια φορά από τον Δημιουργό-Θεο και ο καθένας θα ερωτηθεί μέσα του για το ποσοστό που εφαρμόζει στα πραγματικά ανεκτίμητα της ζωής.


