================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Ο πλανήτης αλλάζει τη δόνησή του - Τι πρόκειται να γίνει;

⍆Για δεύτερη φορά, ο πλανήτης μας μετατοπίζει τη δόνησή του σε μια νέα συχνότητα,...
αρχής γενομένης από τις 22 Μαΐου 2019.

Πιο συγκεκριμένα η νέα συχνότητα, μας βάζει σιγά-σιγά σε μια νέα διάσταση, όπου πρόκειται να νιώσουμε πολύ ισχυρές δονήσεις, ειδικά όσοι έχουν αφυπνιστεί, ερχόμενοι πιο κοντά στο φως του Δημιουργού-Θεού. Πρόκειται για μια διάσταση εξαιρετικά πιο ενεργειακή, την οποία έχουν περιγράψει στοχαστές και πνευματικοί στα βιβλία και τις ομιλίες τους μιλώντας για την εποχή αγάπης και αλτρουισμού.

Βέβαια είναι σημαντικό να σας αναφέρω ότι κάθε φορά που αλλάζει η δόνηση και ευνοούνται οι θετικοί, άλλο τόσο δυναμώνουν και οι αρνητικοί. Οι αφυπνισμένοι άνθρωποι είναι θετικοί κι έχουν γίνει ήδη πιο δεκτικοί στην εσωτερική αλλαγή τους, ενώ οι αρνητικοί άνθρωποι θα δείτε ότι θα γίνουν πιο αδιάφοροι για τον πλησίον τους, πιο επιθετικοί και αρκετά καταστροφικοί.

Το διαισθητικό μήνυμα που έλαβα εδώ και αρκετά χρόνια, αποκαλύπτει ότι προχωράμε μακριά από την αρνητικότητα και την υποκρισία, καθώς πρόκειται να συμβεί μια πλήρης μεταστροφή των διαθέσεων, των προθέσεων και των γεγονότων, που δεν θα μπορεί να γίνει αρχικά πιστευτά.

Σε αυτή την χρονική διαδικασία η οποία θα κρατήσει αρκετά χρόνια, θα δούμε "φωτεινά θαύματα" αλλά και οι λάτρεις του σκοταδισμού να σκορπάνε τον φόβο, τον τρόμο και τον πανικό. Αυτό γίνετε επειδή όπως δυναμώνει η ευλογία και η δύναμη του φωτός, τόσο θα μεγαλώνει και η ένταση του σκότους και των αρνητικών συναισθημάτων, σαν να πρόκειται να δούμε σύντομα την "ιερή μάχη" τους.

Για όσους όμως προνόησαν να αφυπνιστούν, αυτή η διαδικασία θα είναι ευχάριστη καθώς θα τους προωθήσει στο επόμενο στάδιο που είναι η ενεργοποίηση νοητικών δυνατοτήτων που θα αυξήσουν τις προσωπικές δυνάμεις του καθενός, ανάλογα με την προδιαγραφή του.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι, ότι ζούμε μια πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία του Σύμπαντος, και είναι σπουδαίο να την αντιληφθούμε τώρα. 

Υπάρχουν χιλιάδες ψυχές που θα ήθελαν να είναι εδώ για να βιώσουν αυτό το γεγονός ακόμη και αν θα μπορούσαν να είναι εδώ έστω και για μερικές μέρες... Ζούμε, λοιπόν, σε μια υπεροχή συμπαντική στιγμή, που δεν πρόκειται ποτέ να επαναληφθεί.

(Κάντε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο κανάλι μου Ploumistos Video ΕΔΩ)
Το μήνυμα αλλαγής που πρέπει να δεχτούν οι άνθρωποιΗ ενέργεια που θα κατακλύσει το ανθρώπινο γένος είναι τόσο καθαρή και αγνή που τίποτα δεν είναι ικανό να αντισταθεί και ν`αντέξει την σαρωτική της κίνηση.

Έτσι, αναμένονται απότομες στροφές και αποφασιστικές αλλαγές στη ζωή πολλών ανθρώπων αυτή την περίοδο, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Αν στοχαστούν πάνω σε αυτά που θα προκύψουν, το πιθανότερο είναι να συνειδητοποιήσουν πως υπήρχε καιρό μέσα τους η επίγνωση πως κάτι δεν λειτουργεί πια. 

Τώρα, είναι η ώρα που κάθε αναβολή τελειώνει με την εισροή της νέας ενέργειας που δεν θα σταματήσει πουθενά και θα εκδιώξει κάθε σκιά του παλιού κόσμου που συντηρούμε μέσα μας.

Τώρα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κοιτάξει κανείς τι συνέβη στη ζωή του σε αυτό το χρονικό διάστημα και να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν στα επόμενα βήματα, μέσα από συγχρονικότητες και γεγονότα.

Το κλειδί της κατανόησης θα δοθεί για άλλη μια φορά από τον Δημιουργό-Θεο και ο καθένας θα ερωτηθεί μέσα του για το ποσοστό που εφαρμόζει στα πραγματικά ανεκτίμητα της ζωής.

Δείτε τα νέα βίντεο στο Ploumistos Video ΕΔΩ
Διαβάστε νέα διαισθητικά μηνύματα ΕΔΩ 
Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Ο πλανήτης αλλάζει τη δόνησή του - Τι πρόκειται να γίνει; Reviewed by PLOUMISTOS on 10:01 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.