================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Σάλος με το κομβόι φώτων στον ουρανό που προκάλεσε φόβους εισβολής από εξωγήινους (Βίντεο)

⍆Ένας ολλανδικός ιστότοπος για τα UFO κατακλύστηκε με αναφορές το Σάββατο 25/5/2019...
μετά την εμφάνιση ενός κομβόι φώτων στον ουρανό. Το θέαμα, το οποίο ήταν ορατό σε όλη την Ολλανδία, προκάλεσε σε όσους το είδαν φόβους για ξένη εισβολή.

Όπως αποδείχθηκε ωστόσο, η εξήγηση ήταν πολύ πιο απλή και δεν είχε να κάνει με εξωγήινους και εισβολές.

Τα φώτα ήταν στην πραγματικότητα δορυφόροι που δρομολογήθηκαν λίγες ώρες νωρίτερα από το SpaceX, ως μέρος του συστήματος επικοινωνίας Internet για το «Starlink» του Elon Musk.

Στάλθηκαν συνολικά 60 δορυφόροι, ωστόσο αναμένεται ότι το Starlink θα καταλήξει να αποτελείται από 12.000 δορυφόρους μέχρι τα μέσα του 2020.

Αυτό που προκάλεσε σάλο και ώθησε να πιστεύει τον κόσμο ότι επρόκειτο για εισβολή ήταν ο τρόπος με τον οποίο οι δορυφόροι σχημάτιζαν μια μακριά γραμμή στον ουρανό, που έδιναν την εντύπωση βαγονιών από ένα τεράστιο διαστημικό τρένο.

Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί:
SpaceX Starlink Satellites Spotted Over Netherlands

Σάλος με το κομβόι φώτων στον ουρανό που προκάλεσε φόβους εισβολής από εξωγήινους (Βίντεο) Reviewed by PLOUMISTOS on 1:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.