================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Αναγνώριση των ψυχολογικών προβλημάτων που μας κάνουν "σκλάβους"

⍆Η ζωή μας είναι πολυδιάστατη και πολλές φορές η αδυναμία μας και η έλλειψη δεξιοτήτων...
όπως η οριοθέτηση, η διεκδίκηση, η αποτελεσματική επικοινωνία κτλ συχνά αποτελούν ίσως τα πραγματικά αίτια για μια σειρά από ψυχολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα όπως άγχος, κατάθλιψη, πόνους, εθισμούς, κτλ.

Οι περισσότερες αιτίες ασθενειών είναι οι εσωτερικές συγκρούσεις μας με τα συναισθήματα μας.

Κάθε ασθένεια είναι πάντα μια κραυγή για αγάπη, αντανακλά τις πλευρές εκείνες του εαυτού που χρειάζεται να θεραπευτούν, ενώ η ουσιαστική θεραπεία έρχεται πάντα από μέσα. Όμως η εµφανιζόµενη ασθένεια, όχι µόνο δεν είναι κάποιος τυχαίος, μυστηριώδης τιµωρός, αλλά η κορυφή του παγόβουνου που ειδοποιεί έγκαιρα για το τι ακριβώς συµβαίνει βαθιά µέσα µας. Είναι η ανακούφιση της ψυχής που βρίσκει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μας και να τραβήξει την προσοχή μας, εκφράζοντας τις ανάγκες της.

Τα ψυχικά συμπτώματα είναι ένα πρόβλημα υγείας που επηρεάζει σημαντικά το πώς ένα άτομο αισθάνεται, σκέπτεται,συμπεριφέρεται και συναναστρέφεται με τους άλλους ανθρώπους.

Ο όρος ψυχική διαταραχή είναι επίσης ένας όρος που χρησιμοποιείται όταν αναφερόμαστε σε αυτά τα προβλήματα υγείας.

Η μεγαλύτερη δυσκολία, στα άτομα με ψυχολογικά προβλήματα είναι ότι πολλές φορές το άτομο δεν ξέρει πως έχει αυτά τα προβλήματα.

Ακούστε το video για την Αναγνώριση των ψυχολογικών προβλημάτων που μας κάνουν "σκλάβους. (Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Αναγνώριση των ψυχολογικών προβλημάτων που μας κάνουν "σκλάβους" Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.