Το τεστ που δείχνει τι επιθυμεί η ψυχή σας

Το τεστ που δείχνει τι επιθυμεί η ψυχή σας

⍆Η Αλχημεία είναι η τέχνη των σοφών. Με λίγα λόγια, η Αλχημεία είναι αληθινή δύναμη...
μέσα στα χέρια μας. Ένα αλχημικό σύμβολο έχει τεράστιες δυνατότητες τις οποίες αν χρησιμοποιήσετε σωστά, θα κάνετε θαύματα.

Η δύναμη ενός αλχημικού συμβόλου
Ας μιλήσουμε περισσότερο για τα σύμβολα. Δεν είναι μυστικό πως ένα αλχημικό σύμβολο κρύβει τη δύναμη χρόνων μέσα του. Είναι η δύναμη των Αρχετύπων. Τα μοτίβα του Κόσμου, αποκρυπτογραφούνται από τους μυστικιστές του Κόσμου. Και η Ιερή Γεωμετρία και η Απόκρυφη Σοφία ενσωματώνονται για να παράγουν ένα απλό και όμως μαγικό σύμβολο. Για παράδειγμα, η Πεντάλφα είναι ένα αλχημικό σύμβολο. Η Τρικουέρτα επίσης.

Όταν χρησιμοποιούμε ένα σύμβολο δεν ενεργοποιούμε απλώς την δύναμη του. Ενεργοποιούμε την δύναμη όλων όσων το έχουν χρησιμοποιήσει. Τα σύμβολα μπορούν να γίνουν μόνο όλο και πιο δυνατά.

Ο στόχος του τεστ
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί διαλέξατε ένα συγκείμενο σύμβολο για να φοράτε πάντα ως κολιέ; Ή ίσως αυτό το φυλετικό σύμβολο που θέλετε για μόνιμο τατουάζ. Αυτή η παρόρμηση που έρχεται από μέσα σας δείχνει αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας. Και αυτή είναι η δύναμη του Συμβόλου. Έτσι, αυτός είναι ο στόχος του τεστ. Να δείτε τι επιθυμεί η ψυχή σας.

Δεν επιλέγουμε τα Σύμβολα. Το πνεύμα μας το κάνει. Δεν είναι έξυπνο να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε ποιο είναι το σύμβολο σας. Αφήστε την Ψυχή να σας το παρουσιάσει. Σύντομα θα σας δείξουμε ένα τρόπο να το κάνετε.


 • Καθαρίστε το μυαλό σας.
 • Τώρα κοιτάξτε την εικόνα.
 • Μην αφήσετε το μυαλό σας να σκεφτεί. Απλώς κοιτάξτε.
 • Τώρα αφήστε την καρδιά σας να διαλέξει ένα αλχημικό σύμβολο.


 • Τι σημαίνει η επιλογή σας
  1) Το Λιοντάρι

  Το λιοντάρι συμβολίζει τον Ήλιο και την ανάγκη σας να ελέγχετε το πεπρωμένο σας.

  Το πρόβλημα: Αν επιλέξατε το Λιοντάρι τότε πιθανώς χρειάζεται να ξεφύγετε από αυτό που έχετε χτίσει με τόση προσπάθεια. Το λιοντάρι συμβολίζει τον Ήλιο, την ύστατη πηγή δύναμης. Έτσι, το λιοντάρι ισοδυναμεί με την υπεροχή. Φτιάξατε ότι καλύτερο μπορούσατε να δημιουργήσετε στη ζωή που ζείτε αλλά τώρα νιώθετε παγιδευμένοι και ότι κυριαρχείστε από τις ευθύνες που σας κυνηγούν. Έτσι αναρωτιέστε αν θα έπρεπε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό δρόμο. Μια άλλη πορεία ζωής…

  Η λύση: Σας ενοχλεί ο τωρινός τρόπος ζωής σας; Θέλετε να αναπνεύσετε τον αέρα της ελευθερίας ακόμα μια φορά; Θα επιλέγατε μια διαφορετική πορεία στη ζωή σας αν είχατε την ευκαιρία; Υπάρχει ένας λόγος που κάνετε ότι κάνατε. Μόλις το αποδεχτείτε αυτό, θα δείτε πως αποτελεσματικά μπορείτε να βρείτε τρόπους για να διαχειριστείτε τις ευθύνες σας.

  Συμβουλή: Συμφιλιωθείτε με τις επιλογές σας επειδή εσείς είστε αυτοί που τις κάνατε. Η σοφία σας εξελίσσεται έτσι κι εσείς. Επίσης αν θέλετε να αποδράσετε μπορείτε. Η μοίρα είναι πάντα στα χέρια σας.

  2) Η Κλεψύδρα

  Η κλεψύδρα είναι σύμβολο που δηλώνει το αναπόφευκτο, ο κύκλος του χρόνου.

  Το πρόβλημα: Αν επιλέξατε την κλεψύδρα τότε πιθανώς να νιώθετε παγιδευμένοι στο χρόνο. Ο χρόνος για σας έχει σταματήσει στο παρελθόν λόγω μιας τραγικής ή μιας επίπονης εμπειρίας. Έτσι νιώθετε πως πνίγεστε αργά, χωρίς ενέργεια, περιμένοντας το αναπόφευκτο να συμβεί.

  Η λύση: Η γήρανση είναι μέρος της ζωής όπως και ο θάνατος. Όλοι γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε και πεθαίνουμε. Κι όμως αυτό δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να φοβόμαστε. Συμφιλιωθείτε με τον χρόνο. Αυτός σας έκανε το άτομο που είστε τώρα. Και είστε πολύ δυνατότεροι από πριν.

  Συμβουλή: Προσπαθήστε να κάνετε καλύτερες αποφάσεις από εδώ και στο εξής. Ζήστε στο παρόν. Είστε παντοδύναμοι. Ο χρόνος είναι φίλος σας! Καθαρίστε το Κάρμα σας. Ξεκινήστε ξανά!

  3) Το Φεγγάρι

  Οι σεληνιακές δυνάμεις σχετίζονται με τα συναισθήματα και τις κρυμμένες αλήθειες.

  Το πρόβλημα: Αν επιλέξατε το Φεγγάρι τότε η καρδιά σας είναι ένα πεδίο μάχης. Κάτι ισχυρό μέσα σας δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε ή σας ξυπνά και σας κρατά ξύπνιους τις νύχτες. Ποιο είναι το μυστικό συναίσθημα που σας κρατά ξύπνιους όλη τη νύχτα; Είναι οργή, μίσος, θυμός ή απλά πάθος;

  Η λύση: Το πνεύμα σας χρειάζεται να βρει γαλήνη και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε είναι εκθέτοντας αυτά τα συναισθήματα στο φως του ήλιου= να αναγνωρίσετε την ύπαρξη τους. Η αποδοχή τους είναι η αρχή. Η μυστικότητα είναι αυτή που κάνει τα σκοτεινά συναισθήματα τόσο δυνατά. Όταν εκτεθούν, σταματούν να μας επηρεάζουν τόσο πολύ.

  Συμβουλή: Μάθετε να εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Το να τα κρύβετε ή να τα καταπιέζετε σας βλάπτει.

  4) Το Κλειδί

  Τα κλειδιά πάντα σχετίζονταν με την αντίληψη μας στην πορεία ζωής μας.

  Το πρόβλημα: Αν επιλέξατε το Κλειδί τότε το Πνεύμα σας χρειάζεται απεγνωσμένα απαντήσεις. Η Πορεία που ακολουθείτε σας κάνει να αμφισβητείτε όλα όσα κάποτε θεωρούσατε αναμφισβήτητα. Μπορεί να μην ξέρετε που να ψάξετε ή ίσως έχετε κουραστεί να ψάχνετε. Νιώθετε πως τίποτα δεν σας προκαλεί ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή. Μπορεί επίσης να βαριέστε.

  Η λύση: Τώρα είναι καιρός η αλήθεια να λάμψει σαν τον Ήλιο. Το Κλειδί αντιπροσωπεύει την επιθυμία σας να ανοίξετε τις Πύλες άλλων Κόσμων και δρόμων. Επιπλέον, το Κλειδί είναι η εκδήλωση του πνεύματος σας για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την τωρινή ζωή σας και να αναζητήσετε περισσότερες εμπειρίες.

  Συμβουλή: Βρείτε ένα τρόπο να ταξιδέψετε. Θα σας βοηθήσει να συναντήσετε και να επικοινωνήσετε με άλλους ανθρώπους. Αναζωπυρώστε την θέληση σας για περιπέτειες. Και κάτι εναλλακτικό: Έχετε ποτέ σκεφτεί το Αστρικό Ταξίδι;

  5) Το Χέρι Χάμσα

  Το Χέρι Χάμσα σχετίζεται με την προστασία ενάντια στις Κακές Δυνάμεις.

  Το πρόβλημα: Αν επιλέξατε το Χέρι Χάμσα, τότε πιθανώς να σας έχει στοχοποιήσει Κακή Μαγεία – Ενέργεια. Το Πνεύμα σας λαχταρά για ελευθερία. Ίσως ήδη έχετε παρατηρήσει κάποια περίεργα σημάδια που προσπαθούν να σας προειδοποιήσουν γι αυτή την κατάσταση.

  Η λύση: Επιπλέον, το Χέρι Χάμσα μας λέει πως η ελευθερία, ακόμα και στους πιο σκοτεινούς καιρούς, βρίσκεται στα χέρια μας. Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε παγιδευτεί και είναι πάντα στο χέρι μας να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο. Για να το κάνουμε αυτό, χρειάζεται να αγκαλιάσουμε και να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας γι αυτή τη στιγμή αδυναμίας. Αυτό θα ενδυναμώσει την Αγάπη για το Πνεύμα μας που ειλικρινά είναι η Ύστατη Δύναμη μας.

  Συμβουλή: Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και για να αναπληρώσετε την ενέργεια σας.

  Το διάβασα στο awakengr.com

  Στ. Πλουμιστός

  Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

  Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

  Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
  Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

  Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
  Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

  Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

  Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

  Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

  H επαναστατική μέθοδος με on line podcasting
  ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
  Διαλογισμού, Ίασης και Ομιλίες Αυτογνωσίας
  & Σεμινάρια επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

  Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
  Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

  Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
  Όνομα

  ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,380,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1760,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,63,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,617,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,62,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,677,ΒΙΝΤΕΟ,158,ΒΟΛΟΣ,15,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,86,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,106,ΕΛΛΑΔΑ,331,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,15,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,87,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,124,Κόσμος,9246,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,27,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,91,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1481,Πολιτική,6755,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5762,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,52,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1013,Τοπικά,11657,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2400,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,53,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,510,Eco-News,2684,GP - info,5,voice healing therapy,14,
  ltr
  item
  Ploumistos.com: Το τεστ που δείχνει τι επιθυμεί η ψυχή σας
  Το τεστ που δείχνει τι επιθυμεί η ψυχή σας
  Το τεστ που δείχνει τι επιθυμεί η ψυχή σας
  https://4.bp.blogspot.com/-FMvGbGLsWdg/XM1lN4GT3OI/AAAAAAAAlqw/4tuIF55MRkUlUL2jUnXitP5PyiUTfJAswCLcBGAs/s400/rrww3343.jpg
  https://4.bp.blogspot.com/-FMvGbGLsWdg/XM1lN4GT3OI/AAAAAAAAlqw/4tuIF55MRkUlUL2jUnXitP5PyiUTfJAswCLcBGAs/s72-c/rrww3343.jpg
  Ploumistos.com
  https://www.ploumistos.com/2019/05/blog-post_23.html
  https://www.ploumistos.com/
  https://www.ploumistos.com/
  https://www.ploumistos.com/2019/05/blog-post_23.html
  false
  8744407500552563135
  UTF-8
  Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content