================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Οι ενεργειακοί κύκλοι των ανθρώπων που μεταλλάσσονται πνευματικά

⍆Σε κάθε χρονική στιγμή της ζωής και της εξέλιξής μας, ανάλογα με τη δική μας δόνηση,...
έλκουμε κι αντίστοιχα απωθούμε ανθρώπους, καταστάσεις. Κάποιοι παλιοί φίλοι απομακρύνονται, ή ίσως φεύγουν για πάντα. Άλλοι, πάλι, καινούργιοι έλκονται και μπαίνουν στη ζωή μας. Ένα μαγικό παιχνίδι μαγνητών!

Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δε διαρκεί για πάντα!

Όλα όσα έχουμε στη ζωή μας, υπάρχουν γιατί η συγκεκριμένη δική μας ενέργεια τα διατηρεί. Όταν η δόνησή μας αλλάζει, δημιουργείται ένας «σεισμός» συχνοτήτων που σημαίνει ότι κάποια πράγματα καταρρέουν, κάποια άλλα παραμένουν αλλά είναι ετοιμόρροπα και κάποια άλλα ενδυναμώνονται μέσα από αυτή τη διαδικασία. Πάντως, όλα όσα συνεχίζουν να υπάρχουν, είναι όσα χρειάζεται να υπάρχουν και βοηθούν στην εξέλιξή μας.

Όταν το επίπεδο προσωπικής ενέργειας ενός ατόμου είναι χαμηλό, όλα γίνονται δυσκολότερα και οι δυσκολίες πολλαπλασιάζονται. Είναι αναγκαίο να ρωτήσετε τον εαυτό σας , ποια πράγματα, γεγονότα ή άνθρωποι σας εφοδιάζουν με θετική ενέργεια. Δράσεις και άνθρωποι που μας προμηθεύουν με καλή ενέργεια μας βοηθούν να διασχίσουμε το προσωπικό μονοπάτι της ζωής μας με πιο ενεργό τρόπο.

Ακριβώς όπως οι εποχές, η ενέργεια περνάει από διαφορετικούς κύκλους. Μερικές φορές η ενέργεια βρίσκεται σε αδρανείς κύκλους, και άλλες φορές, η ενέργεια βρίσκεται σε πολύ ενεργό κύκλο.

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα πολύ ενεργό κύκλο....


Ακούστε το video "Οι ενεργειακοί κύκλοι των ανθρώπων που μεταλλάσσονται πνευματικά" 
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)Στ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Οι ενεργειακοί κύκλοι των ανθρώπων που μεταλλάσσονται πνευματικά Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.