================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Μην βάζεις χειροπέδες στον νου σου - Πως να σταματήσεις τους εθισμούς

⍆Εθισμός είναι η εξάρτηση από μια συνήθεια. Προκαλείται από κάπνισμα, ναρκωτικά, αλκοόλ,...
τζόγος, διαδίκτυο κλπ. Υπάρχουν πολλά στάδια εθισμού. Ο εθισμός καθώς εξελίσσεται γίνεται τρόπος ζωής. Δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν παγιδευμένοι σε κάποιον από τους πολλούς εθισμούς.

Στην ουσία σήμερα αντιμετωπίζεται ως εθισμός σχεδόν κάθε συνήθεια που ακολουθείται εκτός μέτρου από ένα άτομο το οποίο γνωρίζει ότι δυσκολεύεται ή αδυνατεί να την κατευνάσει και πολύ περισσότερο να της δώσει ένα τέλος.

Χειροπέδες στον εγκέφαλο και μυαλό σε αταξία.
Εμμονές και πολιορκία του μυαλού μας με δική μας συναίνεση.
Η γκάμα των εθισμών, ατελείωτη.

Είτε το πεις τζόγο, είτε τσιγάρο και πιοτό, είτε ναρκωτικό, ο εθισμός είναι εθισμός κι ο έλεγχός του είναι πολύ δύσκολος όταν έχει εμφυτευθεί μέσα σου ο φόβος, η ανασφάλεια και ο πόνος.

Επομένως, για την επιτυχή αντιμετώπιση του εθισμού είναι εξαιρετικά απαραίτητη η βοήθεια από ειδικό ψυχολόγο ο οποίος θα αναζητήσει μέσω ψυχοθεραπείας το πώς ο εθισμός, σε κάποια ουσία ή ενέργεια, λειτουργεί ψυχολογικά στο άτομο και, στη συνέχεια, θα προβεί στις κατάλληλες θεραπείες, προσαρμοσμένες στο είδος του εθισμού και στο άτομο, ώστε αυτός να αντιμετωπιστεί πλήρως.

Ακούστε στο video
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.
Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Μην βάζεις χειροπέδες στον νου σου - Πως να σταματήσεις τους εθισμούς Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.