Νέα “θεωρία”: Ισχυρίζονται ότι ο Ιησούς αναστήθηκε "μέσα από το σώμα του Αδάμ"

Νέα “θεωρία”: Ισχυρίζονται ότι ο Ιησούς αναστήθηκε "μέσα από το σώμα του Αδάμ"

⍆"Πουλάει" σαν ζεστό ψωμί να αναπτύσσεις θεωρίες για τον Ιησού Χριστό ειδικά λίγο.... πριν από το Πάσχα.

Το καινούριο εφεύρημα προέρχεται από μια αρχαιολόγο που μελετά την Εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ και πιστεύει ότι έχει βρει την απόδειξη ότι ο Ιησούς αναστήθηκε μέσα από το σώμα του Αδάμ.

Σύμφωνα με την αφήγηση της Δημιουργίας στα πρώτα πέντε κεφάλαια του Βιβλίου της Γένεσης, ο Αδάμ είναι ο πρώτος άνθρωπος που δημιούργησε ο Θεός. Στη δεύτερη αφήγηση, ο Αδάμ τοποθετείται στον κήπο της Εδέμ μαζί με την Εύα. Ωστόσο, το φίδι εξαπατά το ζευγάρι και εξορίζονται από τον κήπο της Εδέμ από τον Θεό.

Σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση, το σώμα του Αδάμ θάφτηκε στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, ακριβώς κάτω από τον Γολγοθά , το σημείο όπου ο Ιησούς προφανώς σταυρώθηκε.

H αρχαιολόγος Jodi Magness «αποκάλυψε» κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ του Morgan Freeman «Η ιστορία του Θεού», πώς μια ανακάλυψη στον τοίχο της εκκλησίας την οδήγησε στην πεποίθηση ότι μια βασική θεωρία έχει χαθεί από τους πιστούς.

Είπε συγκεκριμένα: «Η ένδειξη προέρχεται από κάτω από το βράχο του Γολγοθά, που οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι ο Ιησούς σταυρώθηκε. Παρακάτω είναι το παρεκκλήσι του Αδάμ και υπάρχει μια παράδοση που πηγαίνει πίσω στον Χριστιανισμό που συνδέει αυτό το σημείο με τον Αδάμ – τον πρώτο άνθρωπο. Και ο Αδάμ, ο πρώτος άνθρωπος, ήταν θαμμένος από κάτω, αλλά όταν το αίμα του Ιησού έπεσε επάνω του, αναστήθηκε. Όταν δηλαδή ο Ιησούς σταυρώθηκε πάνω από το βράχο το αίμα του έπεσε κάτω από μια ρωγμή στο βράχο. Και ο Αδάμ, ο πρώτος άνθρωπος, που ήταν θαμμένος κάτω από αυτό, όταν το αίμα του Ιησού έπεσε επάνω του, αναστήθηκε».

Ισχυρίζεται μάλιστα πως το αίμα του Ιησού λέγεται ότι έφερε τη συγχώρεση του Θεού στον Αδάμ για τις αμαρτίες του, που του επέτρεψαν να συμφιλιωθεί με τον Πατέρα. “Λέγεται ότι αυτή η πράξη επέτρεψε την αποκατάσταση της σχέσης μεταξύ Θεού και ανθρώπου” αναφέρει.

Ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι ο Αδάμ ήταν στην πραγματικότητα μια μεταφορά που συμβόλιζε όλη την ανθρώπινη ζωή, ο Δρ Magness απάντησε: «Λοιπόν, ναι – φυσικά. Ο Αδάμ ήταν ο πρώτος άνθρωπος και, στα εβραϊκά, η λέξη «Αδάμ» σημαίνει« άνθρωπος . Επίσης, εάν αφαιρέσετε το«α», και μείνει το «dam», στα εβραϊκά σημαίνει« αίμα ». Και αν προσθέσετε ‘ah’ στο τέλος, ‘adamah’ σημαίνει γη.»

Η θεωρία αυτή έρχεται αφότου η αρχαιολόγος ισχυρίστηκε επίσης ότι η ταφή του Αδάμ απαντά στο μυστήριο του τόπου όπου βρίσκεται ο Κήπος της Εδέμ.

Η Jodi Magness πιστεύει ότι ο Κήπος της Εδέμ είναι μεταφορικός.

Είπε κατά τη διάρκεια του ίδιου ντοκιμαντέρ: «Λοιπόν, η έκδοση της ιστορίας που κατέληξε στο Βιβλίο της Γένεσης φαίνεται να τοποθετεί τον Κήπο της Εδέμ κάπου στη Μεσοποταμία. Αλλά νομίζω ότι ο Αδάμ είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Ιερουσαλήμ. Ο Κήπος της Εδέμ, ή ο Παράδεισος, γίνεται αντιληπτός ως το σημείο όπου κατοικεί η παρουσία του Θεού. Στον πρώιμο Ιουδαϊσμό και την εποχή του Ιησού η παρουσία του Θεού κατοικεί στο ναό και γι ‘αυτό η Ιερουσαλήμ θεωρήθηκε ως Εδέμ [εκείνη την εποχή]”.

Το διάβασα στο pentapostagma.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1718,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,568,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,25,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,35,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,38,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,68,Κόσμος,9092,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5704,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2279,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Νέα “θεωρία”: Ισχυρίζονται ότι ο Ιησούς αναστήθηκε "μέσα από το σώμα του Αδάμ"
Νέα “θεωρία”: Ισχυρίζονται ότι ο Ιησούς αναστήθηκε "μέσα από το σώμα του Αδάμ"
Νέα “θεωρία”: Ισχυρίζονται ότι ο Ιησούς αναστήθηκε "μέσα από το σώμα του Αδάμ"
https://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2019/04/Jesus-1110106.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/04/blog-post_83.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/04/blog-post_83.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content