================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα θηλυκά δελφίνια έχουν κλειτορίδα και φτάνουν σε οργασμό

⍆Τα θηλυκά δελφίνια είναι σε θέση να νιώσουν ακριβώς την ίδια απόλαυση από το σεξ... που απολαμβάνουν οι άνθρωποι, όπως αποκαλύπτει επαναστατική έρευνα.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα θηλυκά δελφίνια έχουν μεγάλες και πολύ καλά ανεπτυγμένες κλειτορίδες, οι οποίες βρίσκονται κοντά στην είσοδο του κόλπου τους. Αυτό σημαίνει ότι η διείσδυση, ερεθίζει τη συγκεκριμένη περιοχή και μπορεί να προκαλέσει οργασμό.

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε η εκτίμηση ότι τα αρσενικά δελφίνια κάνουν σεξ για ευχαρίστηση, επειδή κάποια αυνανίζονται. Δύο άλλα είδη τα οποία επίσης φαίνεται ότι συνουσιάζονται για ευχαρίστηση είναι οι μαϊμούδες και τα γουρούνια (ο οργασμός του γουορουνιού μπορεί να έχει διάρκεια μισής ώρας).

Όσον αφορά τα δελφίνια, και προηγούμενες έρευνες έχουν υπονοήσει ότι το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στο να αναπτυχθούν δεσμοί μεταξύ των συγκεκριμένων θηλαστικών. Άλλωστε πρόκειται για είδος που συνουσιάζεται ακόμα και τις περιόδους που δεν είναι αναπαραγωγικές.

Η επικεφαλής της νέας έρευνας Dr Dara Orbach, στο Κολέγιο Mount Holyoke στις ΗΠΑ είπε: «Οι παρατηρήσεις μας δείχνουν ότι τα θηλυκά δελφίνια έχουν μία λειτουργική κλειτορίδα, ωστόσο χρειάζονται ψυχολογικές και συμπεριφορικές αναλύσεις για να είμαστε βέβαιοι αν η σεξουαλική εμπειρία είναι κάτι ευχάριστο για εκείνα».

Η ερευνητική ομάδα μελέτησε 11 δελφίνια που βρέθηκαν νεκρά από φυσικές αιτίες. Η κλειτορίδα στα δελφίνια βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το γυναικείο σώμα. Οπως επισήμανε η Dr Orbach: « Στα δελφίνια η κλειτορίδα βρίσκεται ακριβώς στο άνοιγμα του κόλπου, δηλαδή σε άμεση έπαφη με το πέος κατά τη διάρκεια της έπαφης. Αυτό δείχνει ότι πρέπει να ερεθίζεται πολύ εύκολα το συγκεκριμένο σημείο».

Τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας θα παρουσιαστούν στο συνέδριο της Αμερικανικής Ενωσης Ανατομίας στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Το διάβασα στο protothema.gr
Τα θηλυκά δελφίνια έχουν κλειτορίδα και φτάνουν σε οργασμό Reviewed by PLOUMISTOS on 9:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.