================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η στάση στο σεξ που υπόσχεται την υπέρτατη ηδονή στη γυναίκα λέγεται “Queening”

⍆Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι ο όρος Queening αφορά σε μια σεξουαλική πρακτική... η οποία δεν είναι καθόλου καινούρια και φλερτάρει πολύ με το BDSM όχι τόσο πρακτικά, αλλά συναισθηματικά, αφού ουσιαστικά ο άνδρας αναγνωρίζει την υπεροχή της γυναίκας και υποτάσσεται σε εκείνη.

Επομένως, κάθε σχέση σεξουαλική ή μη που εμπεριέχει μέσα την κυριαρχία και την υποταγή συγκαταλέγεται στη σφαίρα του BDSM, έτσι και στην περίπτωση του Queening, η βασίλισσα είναι η γυναίκα και ο υπήκοός της είναι ο άνδρας.

Το Queening λοιπόν είναι ο όρος που αντικαθιστά το face sitting που δεν είναι άλλο από το κάθισμα της γυναίκας πάνω στο πρόσωπο του άνδρα προκειμένου εκείνος να της προσφέρει στοματικό σεξ.

Πρόκειται για μια στάση η οποία αφενός ευχαριστεί τη γυναίκα και μόνο τη γυναίκα βάζοντας τον άνδρα σε θέση υποταγής και αφετέρου η κυρία του ντουέτου δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο εγκυμοσύνης κάτι που την απελευθερώνει ακόμα περισσότερο.

Τέλος, η ελευθερία κινήσεων που έχουν και οι δυο στα χέρια τους μπορεί να κάνει τη στάση αυτή ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αφού κινήσεις μπορούν να προστεθούν και από τις δυο μεριές πάντα με στόχο την ευχαρίστηση της #Queen.

Το διάβασα στο marieclaire.gr
Η στάση στο σεξ που υπόσχεται την υπέρτατη ηδονή στη γυναίκα λέγεται “Queening” Reviewed by PLOUMISTOS on 11:32 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.